Sayfa 334/729 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon
Arama sonucu : 5832 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AYDAN DAHA TUHAF OLAN TÜRKİYE...
    Gönderi
    618
    Bizim bilmediğimiz birşeyler var, hisse fiyatı bilerek düşürüldü......... Şimdi düşük hisse fiyatı kime yarar? Asıl soru bu. Şimdi Fiko Katara gitti ama gidişinin sonucu olarak birşey açıklanmadı. Katarlılarla sponsorluk, blok hisse satışı, bedelli sermaye artışı, borsaya kote hisselerden %25 topla, banka borçlarını öde , bu dalgalanmalardan parayı vur ..... sesli düşündüm

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUMARI OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAKTADIR

2. Millet resmen öpüldü ama öpücüğün büyüğü geride bence. Şimdi ya millet satacak zararına hisseyi sonra sürecekler yukarı yada baktılar millet gene satmıyor gelsin bedelli gelsin kocaman öpücük diyecekler. Herkese büyük geçmiş olsun daha çok can yakılacak burada .Benimde elimde kaldı ama maliyet düşürmek için acele etmeyeceğim bence sizde acele etmeyin daha gideri var aşağı aşağı şeronun

3.  Alıntı Originally Posted by hakancan87 Yazıyı Oku
    Millet resmen öpüldü ama öpücüğün büyüğü geride bence. Şimdi ya millet satacak zararına hisseyi sonra sürecekler yukarı yada baktılar millet gene satmıyor gelsin bedelli gelsin kocaman öpücük diyecekler. Herkese büyük geçmiş olsun daha çok can yakılacak burada .Benimde elimde kaldı ama maliyet düşürmek için acele etmeyeceğim bence sizde acele etmeyin daha gideri var aşağı aşağı şeronun
    Dostum dikkatimi cekti sen her mesajinda bedellide bedelli diyon baska bisi demion sinrada siliyosun mesajlarini..tamam bizde bedelli cikabilir diye dusunuyoz ama senin gibi her mesajda bunu dile getirmiyoryz...herkes magdur milletin akli var fikri var nerden biliyosun daha cok can yakilacagini..madem bedelli cikacaj diosun maliyeti dusurup yine alacagim diosun elindeki lotu fazlalastirarak, bedelli dedigin sey elindeki toplam lot sayisindan hesap gorulur iceri para yatirursin....yeniden alma fikrinle tezat yani, ha tabi cok paran varsa o ayri...gerci cok paran olsada buralarda yazip vakit harcamazsin..bir ilgincsin yani..

4. Burdaki hic kimse fiyatın buralara kadar düşeceğini tahmin etmedi.Bir takım her sene sampiyon olacak diye garanti bir sey yok. Baskan cok boşladın hissenin değeri yerlerde sürünüyor

5. Hic iyi haber yok... fanatik olmasi hafifetici sebeb ama ortalikta güllük gülistanlik degil. Insallah sonumuz iyi olur. Bu bedelli soylentileri cok ama cok canimi sıkıyor.

SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Sunnyfunny Yazıyı Oku
    Dostum dikkatimi cekti sen her mesajinda bedellide bedelli diyon baska bisi demion sinrada siliyosun mesajlarini..tamam bizde bedelli cikabilir diye dusunuyoz ama senin gibi her mesajda bunu dile getirmiyoryz...herkes magdur milletin akli var fikri var nerden biliyosun daha cok can yakilacagini..madem bedelli cikacaj diosun maliyeti dusurup yine alacagim diosun elindeki lotu fazlalastirarak, bedelli dedigin sey elindeki toplam lot sayisindan hesap gorulur iceri para yatirursin....yeniden alma fikrinle tezat yani, ha tabi cok paran varsa o ayri...gerci cok paran olsada buralarda yazip vakit harcamazsin..bir ilgincsin yani..
    o mesejları kim neden siliyor inan bende bilmiyorum birader.
    Beşiktaşa şampiyonluk ümdiyle girdim elmde kaldı ama şırı yüksek değil. Bu düşüşlerde normal değil bana göre bile bile düşürülyor ki alttan düşük maliyetle toplanılsın ama gereken lot toplanamaz ise son çare olarakta bedelli kalıyor çünkü bedelliye parası olmayan katılamayacak . Neresinde tezat var söylediklerimin. Şimddiye kadar düşürerek milleti öptüler şimdide bedelliyle öpecekler diyorum ama tabiki benimki tahmin sadece tahmin. Daha önceki bedellisine katılmıştım bunada lot sayımı artırarak katılırım. Gs bedellisinede katılmıştım iyi iyi bir karla vedalaştım sonuçta bedelliye katıldığındada maliyetin önemli. Hatta gs de bedelliden sonrada almıştım ciddi miktar ve iyi bir karla vedalaştım. Beşiktaşa güveniyorum ben bu fiyatlarında nırmal olmadığını düşünüyorum . Yorumlarımı slen kimse onada selam hürmetlerimi iletiyorum ;) Hatta bu işin içinde bjk yönetimininde olduğuna inanmaya başladım. Kulüp dünyaya açılıyor seneye çinde maçları yayınlanacak başkan katara gidip geliyor ilk kez bilançoda kar açıklanmış tamam borç var ama potansiyelde var. Bütün bu varlar içinde hep negatif düşüşler var hatta türkiye kupasında maça çıkıp kendi kalesine gol atmak yada maçta otuarark dünya gğndemine çıkmam varken takım sahaya çıkmıyor seneye kupadan gelecek para bu sene kazanılanlar tribün gelirle elnini tersiyle itiliyor ilginç yani bunlar. Ortada milletin canına ot tıkamak için yapılan koca bir tiyatro var tiyatronun en sonu bedelli ile taçlandırılacak diyorum ama büyük harfle yazayım HEPSİ İBR ACEMİ TAHMİNİ ve ben cebime iyi para koyuncaya kadar bedellli dahil maliyet düşürme dahil hepsinde olacağım ;)
    Son düzenleme : hakancan87; 01-05-2018 saat: 19:15.

7. yarın alsak mı ne yapar bjk tahmını olan var mı tepkı verır mı kı kagıt takıpçilerı ner der

Sayfa 334/729 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •