İngiliz Financial Times gazetesinde Şahap Kavcıoğlu'nun Merkez Bankası Başkanı olarak atanmasına ilişkin "Berat Albayrak'ın ipleri hâlâ elinde tuttuğunun bir kanıtı" yorumuna yer verildi.
İngiliz Financial Times gazetesinde Şahap Kavcıoğlu'nun Merkez Bankası Başkanı olarak atanmasına ilişkin "Berat Albayrak'ın ipleri hâlâ elinde tuttuğunun bir kanıtı" yorumuna yer verildi.
dün akşam tabana haziran vadeye şort yazdım, gelmiş. o bile şimdi tabana gidiyor. nasıl bir haberdir bu arkadaş?
memleketi mi sattınız? bizi de maraba mı yaptınız haraptar köyü gibi?
audentes Fortuna iuvat
Bugün de borsanın düşük açıp yükselmesini umut ediyorum.
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
aselsan vadeli -2 sadece...
Dün tabandan girdim acıdı,Sazan avi yaptılar bizi. Dolardan kazandığımızı verdik
Taban kaçtı
![]()
Bist 50 için açığa yukarı alışa izin verildiver ver tabiii ne günlere kaldık...
Endeks iyi top çeviriyor, her taraftan kitliyor sanki
Bugün hem long hem short u öpecek gibi... Dünkü shortlar değil de, bufünküleri
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Yer İmleri