Erdoğan: Salgınla birlikte yeniden yapılanan küresel ekonomik sistemde yıldızı parlayan ülkelerin en başında Türkiye var
Erdoğan: Döviz, altın ve TL cinsinden tasarrufu bulunanların da bu büyük atılıma katılmaları halinde ülkemiz çok daha kısa sürede dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında girebilecek seviyeye ulaşacaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Birileri reisi uyardı sanırım… Kurun geldiği seviyeden değil güniçi oynaklıktan şikayetçiyiz minvalinde konuştu… Yahu 2 gün önce kurda saldırı var diyorlardı … hatta MGK bildirisi bile yayımlandı..
-> Benzin kuyruğunu araba bolluğuna bağlayan AK Parti Erzurum milletvekili İbrahim Aydemir'in tuvalet kâğıdına yapılan %35'lik zamla ilgili yapacağı yorum endişeyle bekleniyor...
-> İnşallah maşallahla piyasaları yönetmeye çalışan Ak Parti'den yeni hamle. Türk Lirası için mevlüt okutulacak...
-> Mobilyacılar ve inşaatçılar isyanda. Tuvalet kağıdına gelen zamlar sonrası zımpara ve taş karaborsaya düştü…
-> Gazetecilere ''Türkiye ekonomisinin bitmediğini'' açıklayan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: ''O konuda hala çalışmalarımız sürüyor...''
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Erdoğan: Bizim karşı çıktığımız ve mücadele ettiğimiz tek şey sömürüdür.*Bankada, yastık altında, kasasında parası, özellikle de dövizi bulunan bireylere ve kurumlara çağrı yapmak istiyorum
Erdoğan: Herkesi yatırım, istihdam, üretim, ihracat temelleri üzerine inşa ettiğimiz yeni ekonomi politikamızın getirdiği fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum. Fiyat ve kur artışlarının yol açtığı dalgalanma bir süre sonra mutlaka duracaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri