Sayfa 334/1004 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Bankada, yastık altında, kasasında parası, özellikle dövizi bulunan herkesi yeni ekonomi politikamızın getirdiği fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum
    yatırım tavsiyesi değildir diyeydi peşinden.

Erdoğan: Salgınla birlikte yeniden yapılanan küresel ekonomik sistemde yıldızı parlayan ülkelerin en başında Türkiye var

Erdoğan: Döviz, altın ve TL cinsinden tasarrufu bulunanların da bu büyük atılıma katılmaları halinde ülkemiz çok daha kısa sürede dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında girebilecek seviyeye ulaşacaktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    CB: "stopaj indirimini marta kadar uzatıyoruz"
    İki ayda bir uzatılıyordu zaten. İki ay daha eklemişler.

4. Birileri reisi uyardı sanırım… Kurun geldiği seviyeden değil güniçi oynaklıktan şikayetçiyiz minvalinde konuştu… Yahu 2 gün önce kurda saldırı var diyorlardı … hatta MGK bildirisi bile yayımlandı..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    -> Benzin kuyruğunu araba bolluğuna bağlayan AK Parti Erzurum milletvekili İbrahim Aydemir'in tuvalet kâğıdına yapılan %35'lik zamla ilgili yapacağı yorum endişeyle bekleniyor...
    -> İnşallah maşallahla piyasaları yönetmeye çalışan Ak Parti'den yeni hamle. Türk Lirası için mevlüt okutulacak...
    -> Mobilyacılar ve inşaatçılar isyanda. Tuvalet kağıdına gelen zamlar sonrası zımpara ve taş karaborsaya düştü…
    -> Gazetecilere ''Türkiye ekonomisinin bitmediğini'' açıklayan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: ''O konuda hala çalışmalarımız sürüyor...''
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,645
     Alıntı Originally Posted by mr.aykut Yazıyı Oku
    yarın döviz bürolarının önünde izdiham olur herkes dövizini bozmaya koşar şimdi.
    Bu sefer yemez o 3.50 ikendi.

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: .... ülkemiz çok daha kısa sürede dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında girebilecek seviyeye ulaşacaktır
    yuh

Erdoğan: Bizim karşı çıktığımız ve mücadele ettiğimiz tek şey sömürüdür.*Bankada, yastık altında, kasasında parası, özellikle de dövizi bulunan bireylere ve kurumlara çağrı yapmak istiyorum

Erdoğan: Herkesi yatırım, istihdam, üretim, ihracat temelleri üzerine inşa ettiğimiz yeni ekonomi politikamızın getirdiği fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum. Fiyat ve kur artışlarının yol açtığı dalgalanma bir süre sonra mutlaka duracaktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 334/1004 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •