Sayfa 334/1000 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Tuzak değilse 1.67 deki formasyonu pıst 100 yukarı kırmaya zorluyor 1.69-70 formasyon hedfi.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    Bende herşey net dayucum viob ve halkbank şort duruyom..long olan varsa çıksın meydane....
    varda buraya koymam...

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Klasikleşen ortalama her 2 ayda 1 kez gelen kararname yine geldi. Xbank 2500 e kadar gelebilir. Sanayiler için olumsuz bir şey yok. Hem faiz indirimi hem bu karar bazı topal ördeklere hepten can suyu olacak gibi. Bol krediyle büyüyen geçen haftalarda pek hareket yapamayan SASA bu haftanın öne çıkan hissesi olabilir.

Benim anlamadığım yabancı, bıyıklı, Arap fonu, Rus parası veya her neyse kılçıksız banka topladılar. Bu karar ile bu para girişini çok bağdaştıramadım…
    SASA güzel ekmek yedirdi. Borsa yataysa bile düzeltme kabul edin bundan sonra. Doların ve enflasyonun ipi bırakıldı. Yüksek enflasyon düşük işsizlik sık asgari ücret zammı ile seçimlere gireceğiz pozisyonunu herkes ayarlasın

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Savaştan sonrası için (1994-5 sonrası olabilir)...Geçenlerde bir uzman bu ifadeyi kullandı..Hatta rakamlarla açıkladı.

Savaşın harap ettiği yerlerin inşasını kastediyorum.
    Sayın abka bu yuzden tam sormuştum. İnşaat ve çimento da ilerlememiz akp doneminde oldu. Sadece inşaata yönelmek doğrudur bunu savunuyorum diye değil ama tercih buydu . 1994 te böyle kapasitemiz yoktu diye biliyorum.

5. Enfasyon Hipere
    Ralli Ölümcüle
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Enfasyon Hipere
    Ralli Ölümcüle
    Dimdirek 90 derece.

7. zabahki bi parmak bal çarpıntı yaptı bal kız gibi olduk
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8. Akşam pazarı isterük
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 334/1000 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon