Sayfa 335/997 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,673 - 2,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,189
     Alıntı Originally Posted by altivec Yazıyı Oku
    rum yunan ve ermeni lobileri senatoda çok güçlü,TR nin akıllı dış politika yapması gerekiyordu ama 17 senedir hiç bir akıllı iş yapılmadı.ilk hata 2004'te rauf dentaş'ın yoksayılmasıydı ve işte o yok sayma sonucu rum AB'ye girdi ve başımıza bela oldu. TR o zaman yumruğunu vursa rum AB'ye falan giremezdi.
    Yumruğu masaya vuracak Yürek nerede onlarda,Ecevitin 10/1 etmezler...üstelik Rumlara Kıbrısı peşkeş çekmek istediler birleşin diye baskı uyguladılar Rauf Denktaş ve ekibine,iyiki Rumlar refarandumda birleşmeyiz dedide Kıbrıs kurtuldu,Olan Rauf Denktaşa oldu onun üstüne çullandı Uzun adam ekibi,şimdide utanmadan gövde gösterisi yapıyorlar...Kıbrısın önemi sonradan anlaşıldı etrafında zengin petrol ve gaz yatakları yüzünden,utanmadan o zamanlar Piri Reis araştırma gemisini gönderdiler hurda haliylen,parçaları gümrükte bekliyordu 2 sene,onarmadan göndermek onlara mahsustur,öyleya paraları cukka ederken akıllarına gelmemiş,akıllarına gelen TC nasıl yıkarız hesapları peşindelerdi,ilk hedef orduydu ayağımıza bağ oluyor diye Ergenekon savsatasını çıkardılar ordunun değerli subaylarını hücrelerde çürütüp öldürdüler,sonrası malum çoğunu biliyorsunuz...Askerlerimiz çürütürlerken Uzun adamında içi çürüdü bu ara,negatif enerji,yani kötü enerji bombardımanı insanı mezara götürür,zaten son günlerde sesi kısık ve yüzü hiç gülmüyor Bahçeli gibi...Bu ülkemizin kutsallık kadar önemi var,ülkemize zarar vermeye kalkanlar bedelini çok ağır şekilde öder.

Biliyordum. Elf gozlerim gecen hafta gormustu.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bırakın islemciyi, chipi, telefon şarj aleti yapmayı bile beceremiyoruz. Gercek bu..

4. Sabahtan beri ABD nin karizmasi çizildi diyen yandaş yalamalar gene yok oldu.
    Ne oldu la gene yok oldunuz.
    Dünya liderimiz pragmatistse ocan ayindaki gibi gene 180 derece döner.

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Yumruğu masaya vuracak Yürek nerede onlarda,Ecevitin 10/1 etmezler...üstelik Rumlara Kıbrısı peşkeş çekmek istediler birleşin diye baskı uyguladılar Rauf Denktaş ve ekibine,iyiki Rumlar refarandumda birleşmeyiz dedide Kıbrıs kurtuldu,Olan Rauf Denktaşa oldu onun üstüne çullandı Uzun adam ekibi,şimdide utanmadan gövde gösterisi yapıyorlar...Kıbrısın önemi sonradan anlaşıldı etrafında zengin petrol ve gaz yatakları yüzünden,utanmadan o zamanlar Piri Reis araştırma gemisini gönderdiler hurda haliylen,parçaları gümrükte bekliyordu 2 sene,onarmadan göndermek onlara mahsustur,öyleya paraları cukka ederken akıllarına gelmemiş,akıllarına gelen TC nasıl yıkarız hesapları peşindelerdi,ilk hedef orduydu ayağımıza bağ oluyor diye Ergenekon savsatasını çıkardılar ordunun değerli subaylarını hücrelerde çürütüp öldürdüler,sonrası malum çoğunu biliyorsunuz...Askerlerimiz çürütürlerken Uzun adamında içi çürüdü bu ara,negatif enerji,yani kötü enerji bombardımanı insanı mezara götürür,zaten son günlerde sesi kısık ve yüzü hiç gülmüyor Bahçeli gibi...Bu ülkemizin kutsallık kadar önemi var,ülkemize zarar vermeye kalkanlar bedelini çok ağır şekilde öder.
    Ecevit 2001 döneminde çok yaşlıydı,o zaafını kullandılar,zaten yatağa düştü sonra. eğer genç olsaydı eminim oyların %40'ını tek başına alırdı.2001 krizide basit bir düzmeceydi,evet yapısal bozukluklar vardı ama bilinçli olarak ateşlendi. dünyada rakamları çok daha bozuk ama krize girmeyen ülkeler var. özellikle 2001 ocağında yabancı bankalar ve onların kırmızılı işbirlikçisinin ne yaptığı incelenmeli. son 3 gün kimler dolar talebini patlattı bunların hepsinin kaydı vardır.

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    ar-ge gemisi çoktan kaçtı
    bugün teknolojide belli standartlar var
    bunların know how ları olsun patentleri olsun alınmış ve mevcut üretimde bantlar üzerinde kullanılmakta..
    Çok daha müthiş bir ürün bile çıkarsan bir sonuç alamazsın..
    Çıkıp öyle kendi chip imizi yapalım
    kendi bilmem ne mizi üretelim..

Üretsen 1 tane bile satamazsın dünya çapında..

ar-ge öyle kolay değil..

TR nin bu saatten sonra yapacağı şey
    Çok iyi turizm hizmeti ve kaliteli tarımsal üretim dir..
    Birde devlette ve özel sektörde sıkı regülasyonlar ile soyguna son verirsek yeter de artar bile..
    Ben de Ar ge'yi hemen yarın sonuç verecek bir atılım olarak düşünmedim zaten. Yumruk vurmaya alternatif bir söylem olarak dile getirdim.

Ayrıca Ar ge'yi boş vererek bir yere de varamayız. En fazla 100-200 sene sonra tarihin milletler çöp sepetini boylarız. Turizmle kim bir yere varmış ki biz varalım. Yalnızca zaman kazandırır, uzun dönemde var olmanın şartı ar ge'dir yani bilimsel eğitimdir.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by altivec Yazıyı Oku
    Ecevit 2001 döneminde çok yaşlıydı,o zaafını kullandılar,zaten yatağa düştü sonra. eğer genç olsaydı eminim oyların %40'ını tek başına alırdı.2001 krizide basit bir düzmeceydi,evet yapısal bozukluklar vardı ama bilinçli olarak ateşlendi. dünyada rakamları çok daha bozuk ama krize girmeyen ülkeler var. özellikle 2001 ocağında yabancı bankalar ve onların kırmızılı işbirlikçisinin ne yaptığı incelenmeli. son 3 gün kimler dolar talebini patlattı bunların hepsinin kaydı vardır.
    O gunleri cok cok iyi hatirliyorum..
    IMF programi cipali kur tam bir tuzakti..
    O tuzaga dustuk..
    Krizin birinci asamasi olan kasim 2000 de de Rauf Denktas masadan kalkti diye tetige basilmisti..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2 hafta once dostum kankam dedigi adam bugun tehdit ediyor. Bu nasil dis politika allesen. Yine mi kandirildik.

Bakalim usdtry de ki 6 beklentim bu hafta gerceklesecek mi.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 335/997 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •