Sayfa 335/1000 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,673 - 2,680 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    1 gün boş geçince excell'de MK tak diye düşüyor, moral bozuyor.
    Fon eğer bu ay gibi zirve yaptı ise pek bakmıyorsun ama cılız bir getiri olursa tabiki takılıyorsun

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Aslında hepsi t+1 sadece para boşta kalıyor diğer gün sayısı kadar onun için çıkışta pek fark etmiyor bunu bende ilk zamanlar sorun yapıyordum artık alıştım
    Bende alıştım artık sorun yok ama T+3 aşamasına geçmedim daha

3. Bugun aıs aldim nemalanma yok
    Para 1 gun bosta kaliyor.
    Baktim yvf dede nema yok
    Kira sertifikalari biraz ilginc

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Bugun aıs aldim nemalanma yok
    Para 1 gun bosta kaliyor.
    Baktim yvf dede nema yok
    Kira sertifikalari biraz ilginc

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Onlar katılım fonları.
    Faize duyarlı kişiler için tasarlanan fonlar.
    Dolayısıyla alımlarında da faizle nemalandırma olmuyor.
    https://www.akportfoy.com.tr/tr/fund/AIS

5. Bu sabah elimdeki değişken ve hisse fonlara satış verdim arkadaşlar, sabah belli olacak inşallah bugün hasar almamışımdır. Endeksin güzel olacağını düşünüyordum ama dün akşam kapanışı hiç hoşuma gitmemişti. Eğer gördüğüm, düşündüğüm olurda endeks hedefime gelirse tekrar girmeyi planlıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Zpk mk 27.43 Ohaaaaa [emoji23] Ziraatin kısa vadeli fonları 2 gündür sapıttı.Tahminler alt üst, karizma çizildi[emoji23]
    üstadım, zpk, nasıl olsa tzl'ye yakın getirir deyip zpk almıştım. Dünkü 0 getirinin acısını bu şekilde çıkartmak nasip oldu. Neden böyle düşündün derseniz hiç bir teknik yanı yok. Sertifikaları takip etmem de mümkün değil. Görme engelli olunca ekran okuyucularla fon içeriklerine dahi doğru düzgün bakamıyorum. Okuyucu yetersiz. Resmen zar atıyorum ve körün taşı rast geliyor

7.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım, zpk, nasıl olsa tzl'ye yakın getirir deyip zpk almıştım. Dünkü 0 getirinin acısını bu şekilde çıkartmak nasip oldu. Neden böyle düşündün derseniz hiç bir teknik yanı yok. Sertifikaları takip etmem de mümkün değil. Görme engelli olunca ekran okuyucularla fon içeriklerine dahi doğru düzgün bakamıyorum. Okuyucu yetersiz. Resmen zar atıyorum ve körün taşı rast geliyor
    Hayrani hocam dağılımlar pdf yayınlanıyor aslında okuması lazım metin olanları ama tabiki grafik varsa bazen okumuyor aslında tefas ekran okuyucuları ile uyumlu siteyi değişmesi lazım bunu öneri olarak bildireceğim.
    Aslında tefas kurulduğu 2015 den beri pek değişmemiş güncelleme şart aynı şekilde mkk sitesi de.

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Hayrani hocam dağılımlar pdf yayınlanıyor aslında okuması lazım metin olanları ama tabiki grafik varsa bazen okumuyor aslında tefas ekran okuyucuları ile uyumlu siteyi değişmesi lazım bunu öneri olarak bildireceğim.
    Aslında tefas kurulduğu 2015 den beri pek değişmemiş güncelleme şart aynı şekilde mkk sitesi de.
    Önerileri toplayın topluca bir liste olarak pku@takasbank.com.tr adresine gönderin, belki işe yarar.

Sayfa 335/1000 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •