Sayfa 336/373 İlkİlk ... 236286326334335336337338346 ... SonSon
Arama sonucu : 2978 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    faaliyet raporunda Ağustos ayında yayınlanacak diye belirtmislerdi sayın ortagimiz
    Sağlıklar
    Biliyorum da, Ağustos'u en geç tarih gibi algılamıştım o yüzden yazdım üstadım...Tahminim o ki, devasa boyuttaki KST artışı ile ilgili gelişmeler de bu rapora göre şekillenecek...O bakımdan önemli görüyorum.

Saygı ve hürmetlerimle
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

günlükler oldukça dikkat çekici ama haftalıklar pekte hoş değil... önümüzdeki hafta günlükler nasık kullanacağı önemli..25.30 üzeri kapanışlar ile haftalıklarda dikkat çekici hale gelebilir..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. Şimdi sen bunları bol keseden verdin. Biz de aldık kabul ettik başkan... Soru şu: Sen bunları geri nasıl alacaksın?

4. Bir çok badirelerden geçmiş bir destekteyiz...Bakalım ne olacak ?

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Boksit rödovans sözleşmesi 28.03.2024'te tadil edilmişti...İkinci çeyrekte CTC'den ton başına 0.5 dolar daha fazla gelir demek bu...Ayrıca kil satışı ve Eti Soda'ya yapılacak satışları da dahil edersek 300 milyon Tl ciro mümkündür...
    Ciner'den alacaklar faizde ve mevcut oranlar halen % 50 civarında...Yani geçen yıl 2 nci çeyreğe göre kötü bir bilanço gelmesi mümkün görünmüyor...Ancak burada net kâr rakamını belirleyecek olan şey, raporlama için ne kadar para harcandığı...Nitekim bu işler pahalı işler ve bilançoya az kaldı...

Mahkemeden de ses soluk yok...Enteresan !

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Şimdi sen bunları bol keseden verdin. Biz de aldık kabul ettik başkan... Soru şu: Sen bunları geri nasıl alacaksın?

Demiştim...

7. Hisse, düşmek için tüm fırsatları değerlendiriyor...,,.,..!!!!
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

8. Bu fiyatlardan gayet cesurca veriyorlar...Hadi hayırlısı...

Sayfa 336/373 İlkİlk ... 236286326334335336337338346 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •