Sayfa 337/1002 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Misal yarın dolar 14 olsa,zamanında ecevit zamanındaki gibi bir günde 5 milyar dolar çıksa dolar 700 binden 1 milyon 600 bine kısa sürede çıksa.İmkansız derseniz ,olmuşu 2001 de var.Seyredelim bakalım neler olacak

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Reis Mansur u çiğ çiğ yer.
    Seçim anketi başka seçim meydanları başka..
    Polis asker jandarma seçsis içişleri bakanlığı ysk savcılar hakimler ...daha sayim mi..Hepsi AKP de..

Daha millet başkanlık ile neyi nasıl ne şartlarda teslim ettiğinin farkında değil..

Şu an ceketini assa 40-45 arası oyu var cumhur ittifakının..Hiç hayal görmeyelim..

AKP asla muhalefet olmayacak asla da seçim kaybetmeyecek..

Adam evi arabası karısı erkekliği herşeyini AKP ye borçlu olduğunu biliyor ..Şimdi uyuşturucu silah şu bu S.Peker açıklamaları falan...eeee baba ne yapalım yani..

Bütün iş lüpleme..Bu kesilmesinde ne olursa olsun..

S.Peker 9.10. videoyu falan neyse işte çeker..Olaylar da unutulur gider..
    HALKB davası şu bu işte dünyada bi saçmalık çıkar (denk gelir) ...gündem değişir gider.
    Kısmen katılıyorum....AKP düşüş trendinde..Trend şöyle oluştu..Ankara kafa kafaya geldiğinde Seçimi AKP aldı..2.cisinde maalesef Ankara fark attı...Bu kez İstanbul kafa kafaya geldi , Adam sağlam durunca İstanbulu AKP alamadıı.......Trendin dip noktası . neresi bir sonraki seçimde göreceğiz...

İktidardan beslenen kesim gittikçe küçülüyor...Örnek SP

Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Açlik oylari coktan cikmiştir akepe den... Ben etrafimda, Sedat pkr i , bu adam ne diyor diye dinleyip hak veren akepeli gormedim. Anlatiyoruz, yine de anlamak istemiyorlar

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Her geçen gün ekonominin dolayısı ile akp nin aleyhine.Bu yokuş aşağı gidiş oyları değiştirmez diyorsanız bence yanılıyorsunuz değiştirir.Yokuş aşağı gidiş durur mu ,sanmam.Akp nin misyonu bitmiştir,gerisi zaman meselesi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu hesaba gore istanbul ve ankara secimlerinin de kaybedilmemesi gerekiyordu.

ama demekki o sekilde olmuyor sn. gundware

kırılımlar sert olur
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Reis Mansur u çiğ çiğ yer.
    Seçim anketi başka seçim meydanları başka..
    Polis asker jandarma seçsis içişleri bakanlığı ysk savcılar hakimler ...daha sayim mi..Hepsi AKP de..

Daha millet başkanlık ile neyi nasıl ne şartlarda teslim ettiğinin farkında değil..

Şu an ceketini assa 40-45 arası oyu var cumhur ittifakının..Hiç hayal görmeyelim..

AKP asla muhalefet olmayacak asla da seçim kaybetmeyecek..

Adam evi arabası karısı erkekliği herşeyini AKP ye borçlu olduğunu biliyor ..Şimdi uyuşturucu silah şu bu S.Peker açıklamaları falan...eeee baba ne yapalım yani..

Bütün iş lüpleme..Bu kesilmesinde ne olursa olsun..

S.Peker 9.10. videoyu falan neyse işte çeker..Olaylar da unutulur gider..
    HALKB davası şu bu işte dünyada bi saçmalık çıkar (denk gelir) ...gündem değişir gider.

Almanya, Diplomatik, Gri ve Yeşil Pasaport’a 'vize' gibi bir engel getirdi. Gri pasaportla adam kaçırmanın ardından, sınırlara "Gri, Yeşil ve Siyah Pasaportlu Türkler’den, geliş nedeni ve giriş aciliyetini gösteren belge isteyin" talimatı verildi. Siyah diplomatik pasaportlu bakanlar ve milletvekilleri de Almanya’ya giriş gerekçesini ve aciliyetini kanıtlamak zorunda.

https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...r-6456759/amp/

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Cep dolu olsa tamam dedikleriniz olur da ,cep boş olunca açlık oluyor,açlık olunca kan şekeri düşüyor,anksiyete başlıyor,kızgınlık başlıyor.Ajlık çok kötü bir şey )))))))
    Sizce açlığa neyin sebep olduğunu idrak edebilecek bir yapıları var mıdır? Açlık Kılıçdaroğlu yüzünden oluyo der çıkar. Baksanıza kanal İstanbul işsizliğe çare olacak diyen, kanalı dere zanneden bazısı İstanbul'u görmemiş, haritada bile bulamayacak kemik bir kitle var. Hızla türediler ve sayıca çoklar, çoğulcul demokraside avantajları büyük. Böyle bir yola girip kendini kurtarabilen ülke var mı? Kurtaramayanların örneği çok. Ben de sizin gibi umutlu olmak istiyorum ama gösterilen umut ışığı çok cılız.

7.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Sizce açlığa neyin sebep olduğunu idrak edebilecek bir yapıları var mıdır? Açlık Kılıçdaroğlu yüzünden oluyo der çıkar. Baksanıza kanal İstanbul işsizliğe çare olacak diyen, kanalı dere zanneden bazısı İstanbul'u görmemiş, haritada bile bulamayacak kemik bir kitle var. Hızla türediler ve sayıca çoklar, çoğulcul demokraside avantajları büyük. Böyle bir yola girip kendini kurtarabilen ülke var mı? Kurtaramayanların örneği çok. Ben de sizin gibi umutlu olmak istiyorum ama gösterilen umut ışığı çok cılız.
    İstanbul sınırları içinde yaşayıp henüz deniz görmemiş ya da denizi yıllar önce görmüş binlerce insan var.

Hatta iddia ediyorum İstanbul'da yaşayanların büyük kısmı nerede olduklarının bile farkında değiller.

Sayfa 337/1002 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •