Misal yarın dolar 14 olsa,zamanında ecevit zamanındaki gibi bir günde 5 milyar dolar çıksa dolar 700 binden 1 milyon 600 bine kısa sürede çıksa.İmkansız derseniz ,olmuşu 2001 de var.Seyredelim bakalım neler olacak
Misal yarın dolar 14 olsa,zamanında ecevit zamanındaki gibi bir günde 5 milyar dolar çıksa dolar 700 binden 1 milyon 600 bine kısa sürede çıksa.İmkansız derseniz ,olmuşu 2001 de var.Seyredelim bakalım neler olacak
Kısmen katılıyorum....AKP düşüş trendinde..Trend şöyle oluştu..Ankara kafa kafaya geldiğinde Seçimi AKP aldı..2.cisinde maalesef Ankara fark attı...Bu kez İstanbul kafa kafaya geldi , Adam sağlam durunca İstanbulu AKP alamadıı.......Trendin dip noktası . neresi bir sonraki seçimde göreceğiz...
İktidardan beslenen kesim gittikçe küçülüyor...Örnek SP![]()
Almanya, Diplomatik, Gri ve Yeşil Pasaport’a 'vize' gibi bir engel getirdi. Gri pasaportla adam kaçırmanın ardından, sınırlara "Gri, Yeşil ve Siyah Pasaportlu Türkler’den, geliş nedeni ve giriş aciliyetini gösteren belge isteyin" talimatı verildi. Siyah diplomatik pasaportlu bakanlar ve milletvekilleri de Almanya’ya giriş gerekçesini ve aciliyetini kanıtlamak zorunda.
https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...r-6456759/amp/
Sizce açlığa neyin sebep olduğunu idrak edebilecek bir yapıları var mıdır? Açlık Kılıçdaroğlu yüzünden oluyo der çıkar. Baksanıza kanal İstanbul işsizliğe çare olacak diyen, kanalı dere zanneden bazısı İstanbul'u görmemiş, haritada bile bulamayacak kemik bir kitle var. Hızla türediler ve sayıca çoklar, çoğulcul demokraside avantajları büyük. Böyle bir yola girip kendini kurtarabilen ülke var mı? Kurtaramayanların örneği çok. Ben de sizin gibi umutlu olmak istiyorum ama gösterilen umut ışığı çok cılız.
Yer İmleri