belki de bağışıklı sistemleri güçlüdür...çok hafif atlatıyorlardır...kayınbiraderim gitmişti hindistan'a iğrenç diyor...leş gibi bir koku var şehirlerde diyor...
Originally Posted by watcher46
Sayın Viper,Suriye de neden görülmüyorsa benzer sebeblerle görülmüyor veya çok az vaka görülüyor bence...
belki de bağışıklı sistemleri güçlüdür...çok hafif atlatıyorlardır...kayınbiraderim gitmişti hindistan'a iğrenç diyor...leş gibi bir koku var şehirlerde diyor...
O da olabilir ama Çinlilerin hijyen anlayışı ile ilgilide hiç hoş şeyler söylenmiyordu...
60 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olabilir ancak gençler yaşlılara temas edip ziyaret ettiklerinde hijyen kurallarına temaslara da çok dikkat etmeli tabii ...
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
Senin yıllarca hocam hocam diye salya sümük Peşinden koştuğun adam di mi
Bir daha da benim yazımı alıntılama
Hadi güle güle
Ne yani şimdi yazdıklarını inkarmi ediyisun aynı cumlayi kaç defa yazdın, darbede vefat edenlerle ilgili? Ekran görüntüleri hala kayıtlı bende koyayimmi buraya görmek isyermisin inkar ettiğin yazmadım dediğin şeyleri? Çok duzenbaz adamsın.
Abi sende benim kafadasin. Ben 25 yasinda evlendim. Bir cocugum 3 yasinda digeri 2 haftalik. Fabrikayi kapattik. Hatunla da ayrilacaz seviyeli bir sekilde.
Bazen insanlar diyor keske cocuklar olmasaydi diyorum tam tersine onlarin olmasi harika.
Eger esimle biz ayrildigimiz da da birbirimize saygimizi kaybetmezsek bir sikinti olmaz.
Eski eş ve eski sevgiliden dost olmaz..!!!
Zamanla anlayacaksın.
Ya şimdi birleş,yada hiç bir zaman..
Abi tavsiyesi.
Abi sende benim kafadasin. Ben 25 yasinda evlendim. Bir cocugum 3 yasinda digeri 2 haftalik. Fabrikayi kapattik. Hatunla da ayrilacaz seviyeli bir sekilde.
Bazen insanlar diyor keske cocuklar olmasaydi diyorum tam tersine onlarin olmasi harika.
Eger esimle biz ayrildigimiz da da birbirimize saygimizi kaybetmezsek bir sikinti olmaz.
Üzüldüm , zor zamanlar .. şans verin birbirinize , 2 çocuk da var .
Sevgi fedakarlıktır . Sarılın birbirinize . Yuvanızı yıkmayın
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
Ne kadar engelleyebilirsiniz ki, bak beni ess gecmişin sana bulaştırdım bile
en iyisi mi virüslerle yaşamayı öğrenmek hayatta kalmanın en garantili yolu
Şaka bi yana iyiki haftasonu a girdik, ptesi zopalamayı unutur belki pelloş
Garanda yakalandim bugün.
Allahtan eregli tüpraş vardi biraz, onlar kurtardi.
Ama garandan nasil kurtaririz bakacaz.
8 kademe eksiye düştüm.
Yer İmleri