Belki ölmeden önce 10 gün taban yaptırındiye vasiyet bile etmiştir. Zorlu bu, hayırla dualarla 100 binlerce kişi katılsaydık kötü mü olurdu. Kırık araba
PARAN VARSA EKLE, YOKSA BEKLE. *yatırım tavsiyesi değildir.
'Hırsızlar çalarken değil paylaşırken kavga ederler'
tahtacılar patronların izni olmadan bir şey yapamaz
katılıyorum , bu hisseyi birileri mesken tutmuş , aşağıdan bir sürü kademeye alım , yukarıdan bir sürü kademeye satım yazıp güniçi geleni gideni avlıyorlar , alım-satım-son işlem fiyatları birbiri ile alakasız
benim aracı kurumun anlık olmasada kullanışlı bir kademe analiz modulü var , holdinge bakıyorum 7.77-7.95 tl arasında 16 farklı fiyattan alım satım talebi var , eplas a bakıyorum 42.04-45.36 tl arasında 140 farklı fiyattan alım satım talebi var , sadece bugün değil hergün bu şekilde ,taban yaparkende tavan yaparkende kademelerde anormallik var
Bu çok zor bir sistem olmamalı.
X hissesinin navigasyon gibi takibini yapmak, dün ne oldu, kim aldı kim sattı, hangi fiyatlarda alıcıları oldu, hangi haberler geldiğinde yatırımcı tepkiler veriyor. Hangi kademelerde alıcı biraz var, satıcı ne pozisyonda, kaç yatırımcı var, kaçında ne kadar hisse var, eski yatırımcıların hisse satışları ne durumda gibi çeşitli veri setlerini anlık , günlük, haftalık ve aylık bazda gibi izleme yapıyorlar.
Aynı zamanda, x fiyata y sayıda lot alış, ve z fiyatta satış gibi çeşitli fiyatlar ile kademeleri de oluşturuyorlar. Robotlar çalışsın ve yapı yürüsün. Yani bir çeşit dijital tezgah kurmuşlar.
Bir şirket düşünün ki ; 50 TL fiyatı gördüğünde yatırımcı o dönemde enflasyon yokken ; elindeki para ile aldığı 10 TL ise şimdi ürün 50 TL fiyatta iken 1.5 TL lik bir ürün alıyor yani enflasyon ile milletin yatırımını çürüttüler. Pandemiler oldu bitti, dolar aldı başını yürüdü gitti, borçlar ödendi, bedelsizler yapıldı ama hisse halen 50 de tutunamıyor. Normalde pandemi öncesi 50 TL şu an 250 TL fiyatlaması olması lazım. Birileri birilerinin parasını mecburen zorla kendi müdaheleleri ile bekleterek çöp ediyorlar.
Zorla sattırıp alıyorlar.
Buna da ne diyorlar biliyor musunuz? Ticaret.
Peygamber (s.a.s.): “Ameller, niyetlere göredir. Herkes yaptığı işin karşılığını niyetine göre alır.
Sen adına ne dersen de. Senin içindeki niyetini Allah görüyor. Sen niyetini masumlaştırabilir, burası borsa , burası ticarethane gibi laflar edebilirsin. Ama unutmamak lazım ki ; ahlak her yerde lazım. Bu tahtacı kumarbazların Hepsi teker teker cehennem çukurunda kızarmış tavuk gibi yanacaklar. Yatırımcı hakkında kötü düşünen kim varsa, kim birilerinin ekmeğinde aşında gözü varsa "cehennemde ateşi bol olsun".
Bu başlığı şu anda 70 kişi okumaktadır. (3 üye ve 67 ziyaretçi)
KOMODOR 2019, goncarov, ss.kose
EPLAS FORUM SAYFASINDA Kİ CENAZE MERASİMİNE DE KATILIM BAYAĞI FAZLA.......
Yer İmleri