Sayfa 339/1000 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Anladım full girdim bakalım inşallah terse gelmeyiz
    YTD
    Elinizde varsa bugün INDES yükselisinden güzel getiri yazacaktır.

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım hafta sonu nereye park edeceksiniz merak ettim. 3 günlük getiride daha dikkatli karar vermek lazım.
    Son iki günlük getiriler Ziraat'in kısa vadeli fonların portföylerinde ilginç değişimler olduğunu veya bir gün zararla sonuçlanan diğer gün karla sonuçlanan arbitrajlar yaptıklarını düşündürtüyor.

Haftasonunu ppf de geçireceğim ,getirisi belli mk 12.80 civarı olacak ama diğerlerinin ne yapacağını tahmin edemiyorum.
    Aşırı oynaklığın nedenini portföy yönetimine sorsak bilgi verirler mi acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Teşekürler bakacağım. Bu arada ben de hisse senedi bulunduran bir fon aldım. Burada yoğun hisse senedi bulunduran fonları alan arkadaşlar var. Zaten her gün yazılıyor. Zarar eden, karını yeterli görüp ya da düşüşten endişelenip satan arkadaşlar da var. Bu fonlar direkt borsa ile alakalı bu noktada; Benim önerim eğer elinde Teknik analiz programı olan bir arkadaş varsa en azından haftada bir bist100 endeks grafiğini bir iki indikatör eşliğinde buraya atsa borsanın yönü hakkında görüşlerimizi paylaşsak iyi olmaz mı? Böylece alım satım kararları daha sağlıklı verilmiş olur.
    Yapılır ama endeks ile uyumsuz olan fonlar da var bundan dolayı yanlış algı oluşabilir.

Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Elinizde varsa bugün INDES yükselisinden güzel getiri yazacaktır.
    Elimde var ama fazla değil, bugün emir verdim kalan para ile.
    Benim dikkatimi çeken bist 1 yapmış ise xutek 1,5 yapmış hep üstünde kalmış genel olarak bazı günleri saymaz isek ondan gireyim dedim.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Anladım full girdim bakalım inşallah terse gelmeyiz
    YTD
    inşallah üstadım. endeks fonu aldığınızdan fonun getirisini aşağı yukarı bire bir görebilirsiniz. hem de anlık, acaba benim fon nasıl gidiyor diye merak etmek yok.

https://www.bloomberght.com/borsa/endeks/bist-teknoloji

5.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Son iki günlük getiriler Ziraat'in kısa vadeli fonların portföylerinde ilginç değişimler olduğunu veya bir gün zararla sonuçlanan diğer gün karla sonuçlanan arbitrajlar yaptıklarını düşündürtüyor.

Haftasonunu ppf de geçireceğim ,getirisi belli mk 12.80 civarı olacak ama diğerlerinin ne yapacağını tahmin edemiyorum.
    Aşırı oynaklığın nedenini portföy yönetimine sorsak bilgi verirler mi acaba?
    net bir şey söyleyeceklerini sanmam. ben yine nasıl olsa zpk da tzl'ye yakın getirir deyip zpk'da devam edeceğim. bakalım hayırlısı.

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    net bir şey söyleyeceklerini sanmam. ben yine nasıl olsa zpk da tzl'ye yakın getirir deyip zpk'da devam edeceğim. bakalım hayırlısı.
    Üstat ben 57K’yı 3 parçaya bölüp eşit oranlarda ZPK, TZL ve TZV aldım. Bakalım haftasonu getirileri nasıl olacak.

7. TCD pazartesi de eksi yazacak demi gozukuyor oyle?

8. Hisse yoğun fonların asıl performansını şimdi gözlemleyeceğiz. Endeks yukarı çıkarken babam da kazanır.

Sayfa 339/1000 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •