Sayfa 34/151 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 265 - 272 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. veee dxy saatlik dojiyi atar zıney zıney teyteytey aşağı yutmazsa euroda da hareket başlar artık
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Hobaaaa dolar harekete basladi

3. ağlayın beyler ağlayınnn ahhhh bu doları sattın neden çıkıyor bu aman Allah ımmmmmmmmmmmm
    ahhhhh satmaz olaydım dur satışlara 3,64 den ek yapayım bankadan kredide çekeyim , evi arabayı ipotek edeyim de gene dolar shortlayayımmmm ahhhhhhh vahhhhhhhhhhhh ihhühühühühühühü uvaaaaaaaa bak gene çıktı az daha ek yapayım satışlara buradan garanti döner ühühühühühüüh neden çıkıyor bu yarabbi ben ne suç işledimmm ühühüühüh

Buraya 100 üzeri takipçi ve ziyaretçi gelirse analizleri oraya buraya atarlar sıkıntıya girer, fazla gelmesin millet hahahahaha ölüyoz lan ölüyozzzzzz battık battıkkkkkk.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    ağlayın beyler ağlayınnn ahhhh bu doları sattın neden çıkıyor bu aman Allah ımmmmmmmmmmmm
    ahhhhh satmaz olaydım dur satışlara 3,64 den ek yapayım bankadan kredide çekeyim , evi arabayı ipotek edeyim de gene dolar shortlayayımmmm ahhhhhhh vahhhhhhhhhhhh ihhühühühühühühü uvaaaaaaaa bak gene çıktı az daha ek yapayım satışlara buradan garanti döner ühühühühühüüh neden çıkıyor bu yarabbi ben ne suç işledimmm ühühüühüh

Buraya 100 üzeri takipçi ve ziyaretçi gelirse analizleri oraya buraya atarlar sıkıntıya girer, fazla gelmesin millet hahahahaha ölüyoz lan ölüyozzzzzz battık battıkkkkkk.

6380 6420 civarları hırlaşma devam ediyor..Kocaman bir yeşil çubukla geçmemiz lazım..

Bankadan bankaya neden para taşıdın faizci misin sen yoksaaa..

Haberi bi gaz olabilir...

Uluslar arası rakamlardan süper uzaklaşabiliriz..

Bu işe kafayı takmışlar belli..
    Normal piyasa koşulları ile çözmeyiz diyorlar..
    Pata küta girişecekler..

Finans ayağıda var bu işin..
    Birileri güya teknik analiz ayağına hareketler çektiriyor dolara..
    FX yasaklanmış gece 18.15 den sonra hacimsiz fiyat oluşturma gayretleri..
    Dün gece fiyata basamasa idi bugün 3.68 lerde idik..
    O yüzden..
    Bakın yapılanlar harika dolar gidemiyor düşüyor dedirtmek için tam cehpe savaş da devam ediyor..

Aba altından dolar alanları tesbit ve fişleme de olabilir ileride..

5. Gelsin benim 7 yaşında oğlanın çükünü fişlerler anca ahahhahaahahah :D
    Çok takmayın kafaya dedim ya bunlar normal kafanın almayacağı işler şimgi gitsin gelsin yataya alsın az dxy de destek atsın değilmi olsun bitsin işte nedene bakmayın olana bakın faydalanın para yapın para bize para lazım beyler.

6.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Gelsin benim 7 yaşında oğlanın çükünü fişlerler anca ahahhahaahahah :D
    Çok takmayın kafaya dedim ya bunlar normal kafanın almayacağı işler şimgi gitsin gelsin yataya alsın az dxy de destek atsın değilmi olsun bitsin işte nedene bakmayın olana bakın faydalanın para yapın para bize para lazım beyler.
    ston
    o taraflardan çok extreem hareketler bekleme..

Sonbahara kadar oralar sakin..

eurusd dxy dolar faizleri yükselir alçalır..
    Major bir hareket yapmazlar ..

Yazın sakin olur genelde piyasalar..

MB ları bile toplanmaz..

6420 lerden yine eldeki barut bitmeden bastılar..

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    ston
    o taraflardan çok extreem hareketler bekleme..

Sonbahara kadar oralar sakin..

eurusd dxy dolar faizleri yükselir alçalır..
    Major bir hareket yapmazlar ..

Yazın sakin olur genelde piyasalar..

MB ları bile toplanmaz..

6420 lerden yine eldeki barut bitmeden bastılar..
    Reis sana kalsa yaz sonu 3,35 lerdeydik yapma etme daha geçen cuma TDI da 3,52 deydik şimdi ters indikatör olma bana bak ahahah :D Hareketmi, o hareket gelir, gelir, yeterki benim istediğim yapı oluşsun sonrası tamamen tekniğe bakar rahat ol reis oranında ekmeğini yeriz inşallah.

8. 3,6860 gerçek gerisi hikaye şuan artık beyler ona göre ordaki tepki inanılmaz önemli artık o tepki bizi 3,80-3,86 ya götürecek oradaki satıcılar bize yakıt olacak asıl.

Sayfa 34/151 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •