Sayfa 340/754 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon
Arama sonucu : 6029 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Yavsak sorloth adam ettik bes para etmezdi...futbolcununda ahlaksizi boyle iste besle kargayi oysun gozunu...

2. sorlothun tavsiyesi ile alınan oyuncuda 6 ay sakatlandı. Trabzonda işler iyi gitmiyor keza beşiktaş da öyle bakalım maç nolacak

3.  Alıntı Originally Posted by wxyz Yazıyı Oku
    sorlothun tavsiyesi ile alınan oyuncuda 6 ay sakatlandı. Trabzonda işler iyi gitmiyor keza beşiktaş da öyle bakalım maç nolacak
    Bu yıl GS ve FENER atbaşı gider FENERİMİZİ ....ke ...ke zorla ŞAMPİYON YAPACAKLAR bana göre....!!!!Yoksa beinsport Türkiye den kacacak bu gidişle....!!!!

4. İnvesting de bir yorum okudum öldüm gülmekten ...!!!!

''Arkadaşlar Tisserand havaalanına indi.Havaalanındayım.Bilginize .Yarın tavana hazır olun .'' demiş...!!!

Ah be kardeşim ben yarın kesinlikle tavan beklemiyorum.Ama olursa da TİSSERAND transfer edildi diye olmaz bu....!!!

Yükselişi kimi Bankalar Birliğianlaşmasına ,kimi alınan transferlere ,kimi satılan Muriç e bağladı....!!

Bana göre yaşanılan yükseliş geçen seneki TSPOR un yükselişi idi....Bu yıl FENER i seçtiler.seneye de büyük ihtimal GSRAY ı seçecekler tabii ki BANA GÖRE......!!!!

5. Orda komedi çok, brüt takas sonrası 1 ay satamayacak mıyım ben şimdi diye bunu soranlar var :D

6.  Alıntı Originally Posted by wxyz Yazıyı Oku
    Orda komedi çok, brüt takas sonrası 1 ay satamayacak mıyım ben şimdi diye bunu soranlar var :D
    Nasıl reklemcılar dopdolu ise orada yazanların çoğu spekülatörlerin FAKE HESAPLARI.Bu kadar da gaza getirilmez ki kardeşim...!!!

bı kaç taban daha yapsın geleceğim buraya..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

8. Bır fb olarak malesef lıgın ilk haftası gs ve Bjk bizden iyi oynadı.. Hakem olmasa biz bu maçı zor kazanırdık.. Buna istinaden ıyı yukleme yapacaklar millete çok dikkatli olmak lazım.. Fb ıkı üç Maca zor toparlar kendini takım hazır değil bana göre.. Bu fiyatlar halen daha çok pahalı benim için..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 340/754 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •