Her 3 entrynizden biri blok sizede tebrikler zor olmalı yaşamak.
Her 3 entrynizden biri blok sizede tebrikler zor olmalı yaşamak.
Altına endeksli para birimi olmaz ; düşük nüfus tarım toplumunda altın para birimi olarak kullanılıyordu , arzı ve miktarı kısıtlı bir emtianın para olarak kullanılması yada karşılığının konması şu dünyada imkansız (Bretton Woods ) mantıksız bir olaydı değiştirdiler Dolar dünya parası ve uzun süre böyle kalmaya devam edecek alternatifi yok biraz Euro ,dolar bir şey yapmıyor kimse sana borç al parayı tüketim inşaatta göm demiyor sen seçimini öyle yaptığın için kur artıyor şirket olarakta hedge bi habersen patlıyorsun tabi ; hala Efes liderlik vs diyorsun sonuç ne sonuç ? Maalesef Excel f4 ile kafalar sabitlenmiş
Tamam işte ben siyaseti savunmuyorum.Bu şans birdaha geldi.Pandemi olmasaydı,sizin görüşleriniz doğru olabilirdi.Emlak balonunun patlamasıyla batan Lehman Brothers gibi geldi pandemi.Tam pes ettiğimiz zamanda.Alabilceğimiz bir borç veya yatırım bizi 3 sene daha götürebilir.Bu durumda kendini toparlayabilecek en iyi hisse olarak gördüğüm icin efesi tercih ettim.Aci ceken hastaya verilen morfin gibi.Bu parayı insaat yerine sanayi,bilişim gibi sektörlere harcanirsa durum düzelebilir.yatırım tavsiyesi değildir.
Bizim insanimiz eve arabaya altina dolara doymaz 10 tane de ev alır 3 5 bos olsa da alir yazlık alir kışlık alir. Şehirde isim olursa diye alir. Tuhaf bir millet. Her konuda açlık cekiyir. Bizim apartmanın yarisi yazlık ci. Misal 1 2 hafta gelir cogu o daireler bos kalir bir yil. Ama alir. Misal dayım 30 yil once aldığı evde 1 gun oturmadı. Birde bu adam dünyanın en paragöz insani[emoji1787]
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu yabancı yatırımcılar nerede? En son cuma günü alış yaptılar 3 gündür doğru düzgün alım olmuyor merri robotu da yok tahtalarda.
Yabanci elinde olanı satma derdinde. Zirt pırt sistem değişiyor. Birde üstüne ceza ustune ceza. Bak bizi bile temmettu konusunda yaktılar. Yok 90 fun bekle beri bir oranin ustu verme. Aciga satis var yok yaparsan canına okurum vs. Tadi kacti. Herseyin.
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri