Sevgili TH üstad sana seyahatinde mutluluklar diliyorum. Veda mesajına cezalı olduğum için geç cevap verebildim, kazasız belasız umarım gönlünce bir yolculuk olur. Rüzgarın bol olsun... döndügünde halkın 10 üstü olması dileğiyle...
Sevgili TH üstad sana seyahatinde mutluluklar diliyorum. Veda mesajına cezalı olduğum için geç cevap verebildim, kazasız belasız umarım gönlünce bir yolculuk olur. Rüzgarın bol olsun... döndügünde halkın 10 üstü olması dileğiyle...
Hayrola ne cezasi almissin Drexty?
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
iyi pazarlar
Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır
Bu illiyet bağını kuran ve bunun üzerinden çuvalla para kazananlar sayın Eng16'nın mesajında tanımladığı "kişi" ler...Yapacak bir şey yok abi...Spekülasyonun, manipülasyonun olmadığı bir piyasa yok bu dünyada...Gerilerde tartıştık bunu İngiltere örneği ile...Profesyonel algı yönetimi böyle bir şey işte...Bu ve diğer algoritmik yazılımlar nedeniyle -özellikle- bizim gibi eski kafalılar yavaş yavaş terkediyor bu arenayı...Şahsen borsadaki hisselerimi peyderpey satıp BES'e yatırıyorum son 2 yıldır...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
günaydin iyi haftalar
Yer İmleri