Sayfa 341/1032 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by blu Yazıyı Oku
    bu garanti ne yapmis arkadas.

TUKETICI KREDILERI
    Garanti: 44m (takipte 9m)
    Halk: 40m (takipte 0.6m)

KREDI KARTLARI
    Garanti: 18m (takipte 4m)
    Halk: 4m (takipte 0.1m)

bunlar o ogerinkiler falan da degil, onlar 14 milyarlik "diger" kisminda.

halkin verilerinin dogru olmama ihtimali varmidir ki.
    Ahval'da cikan yazidan sonra bilancodan yapilmis arastirma. Var mi denildigi gibi Halk'in datalarinin dogru olmama olasiligi?

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ahval'da cikan yazidan sonra bilancodan yapilmis arastirma. Var mi denildigi gibi Halk'in datalarinin dogru olmama olasiligi?
    Dataların doğru olma olasılığı varmi bilmiyorum ama benim mantık suzgecimde halkbank tüketici kredilerini genellikle emekli ve devlet memurlarına veriyor dolayısıyla datanın mantıklı bir tarafı var. Zaten maaşlarını ordan alıyorlar. Kredi kartlarında ise halkbankin pazardaki payı garantiyle mukayese kabul etmez.

3.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    deriz deriz
    siz merak etmeyin biz demesek bile afiyetle yedi satışı..
    yine de en azından öğlen itibarıyle diğer bankalara göre nispeten daha güçlü duruyor, garanti şu an -5.4% görüyorum.

haftaya çarşamba ohal bitince dolar biraz daha gevşer fırsat olur 4.5 altından alayım diye planlamıştım yine kaçırdım.
    ülkede piyasanın saati saatine uymuyor ki..
    Maalesef bankacılık sektöründeki satışların etkisinden kurtulamadık ve nasibimizi aldık. Tüm bankalar %5-8 aralığında çakıldı bugün. GARAN'daki hacim müthiş oldu ve 3 milyar tl ye yakın gerçekleşti, BİST'teki hacmin %25'i GARAN'da oldu.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

4.  Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku
    Sn TH geçen öngördüğümüz gibi xbank ve halk birleşmesi 7-8 aralığında olacak sanki.
    AKBNK GARAN HALKB hisseleri birbirine çok yaklaşmış durumdalar. HALKB ile olan aradaki büyük fark eridi. Hisse 2 gün arka arkaya 7.60 daki 50 günlük BHO'nun üstünde kapanış yapmış olmasına rağmen tekrar onun altına inmiş durumdayız ancak hacim çok da yüksek olmadı bugün. Bir an önce 7.60'ın üzerine kendimizi atmalıyız aksi taktirde satış momentumu tekrar ağırlığını koyar. Dediğin gibi XBANK-HALKB birleşmesi 7-8 aralığında gerçekleşecek.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

5.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Büyük bankaların düşüş oranlarına bakar mısınız
    Kriz zamanlarında olurdu böyle oranlar..
    Kaç günde azar azar arttıklarını bir günde verdiler..
    Bunun tek nedeni damat Albayrak'ın TC'nin en güçlü ve de en kritik bakanı yapılmasıdır. Başkan RTE zaten ekonomiden ve finansmandan anlamıyor. Albayrak ise terfi edildiği mevkii dolduracak kapasitede biri değil. Yabancı yatırımcılar ülke yönetimindeki aşırı merkeziyetçiliği ve tecrübesiz/deneyimsiz/donanımsız yönetimi sezip gerekeni yaptılar. Özellikle bankalarda bugün gördüğümüz satışlar "ne pahasına olursa olsun sat ve çık" türünden panik satışlarıdır. Buna biz İngilizcede "indiscriminate panic selling" diyoruz. Bu tür gelişmeler tüm borsalarda sık sık görülür, temeli sağlam hisselerde alım fırsatı yaratır.

6. Şimdi yabancı yatırımcılar tüm TR varlıklarında (borsa, tahvil, para birimi) "bekle gör" moduna geçtiler. RTE ile Albayrak'ın uygulamaya koyacağı stratejileri izleyip ona göre karar verecekler. Serbest piyasa ve rekabet koşulları ile uyumlu olmayan her türlü karar/icraat para piyasaları tarafından cezalandırılacaktır. Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanı olması yurtdışında hiç de hoş karşılanmadı.

7.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Şimdi yabancı yatırımcılar tüm TR varlıklarında (borsa, tahvil, para birimi) "bekle gör" moduna geçtiler. RTE ile Albayrak'ın uygulamaya koyacağı stratejileri izleyip ona göre karar verecekler. Serbest piyasa ve rekabet koşulları ile uyumlu olmayan her türlü karar/icraat para piyasaları tarafından cezalandırılacaktır. Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanı olması yurtdışında hiç de hoş karşılanmadı.
    Sayın TH. bu kadar yüklü bir satım ve para çıkışı hiç olağan değil. Bilmediğimiz ve öngöremediğimiz ne olabilir ?
    Belki kredi değerlendirme kuruluşlarının cuma günü not değerlendirmesi olabilir diye düşünüyorum. Sadece Bakanlar kurulu atamaları ve Mehmet Şimşek tepkisi olamaz.. En azından bekle gör seviyesi 107.500 makuldü. Kokusu sonra çıkar.Selamlar.

8. OFAC mevzuları bile yalan oldu bu gündemde, konuşulmaz oldu. İlk seanstaki dik duruşu olumlu haberlerin ayak sesi gibi geldi. Malesef heves kursağımızda kaldı. Durmak yok, debelenmeye devam...

Sayfa 341/1032 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •