Sayfa 341/1006 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Mardin sınır bölgesinde Kapsamlı bir operasyon başlamış....
    Yoğun olarak bombalanıyor.... MIT de Operasyonun bir parçası....
    Pozları kapadım.....
    Alttaki haber daha önemli. Bizimki rutin temizlik. Mikrop temizliğini düzenli yaparız.
    Ama bu iş büyürse sıkıntı olur...

Yusuf Paksoy:
    Marshall Adaları bayraklı, ABD ticari gemisi Husiler tarafından Yemen açıklarında füze ile vuruldu haberi var

2.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış, BofA satışı azalttı,
    Adamlar değer yatırımcısı kardeşimmmmm

Bi gelmedim
    Katmış karıştırmışsınız
    Ne uzaylılar kalmış, ne ariston abinin yavukluları
    Ayasofya dayu allah kaza bela vermesin
    Bozkurt dayu nun karikatür pc de... akşam basarım... bekleyin

4. Şuanda en ucuz şey, dolar gramaltın ve borsa
    ama gel gör ki yüzüne bakan yok.
    Millet yatırım için ev araba ve arsa derdinde
    Ayasofya abi de parasını denkleştürüp araba almış.
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Erdemır ve ısdemır karbon emısyonlarını 2030a kadar %25 azaltacak, bu hedef ıcın 3,2 mılyar dolar yatırım yapılacak
    erdemır ve ısdemır karbon emısyonlarını 2030a kadar %25 azaltacak, bu hedef ıcın 3,2 mılyar dolar yatırım yapılacak- bloomberght.com erdemır ve ısdemır fınansal yonetım ve malı ısler sorumlusu serdar basoglu, ıkı sırketın karbon emısyonlarını 2030a kadar yuzde 25 azaltacagını, bu hedef ıcın 3,2 mılyar dolar yatırım yapılacagını acıkladı. Erdemır ve ısdemır fınansal yonetım ve malı ısler sorumlusu serdar basoglu, ıkı sırketın karbon emısyonlarını 2030a kadar yuzde 25 azaltacagını acıkladı. Basoglu 2030a kadar yuzde 25 emısyon azaltımı hedefı ıcın 3,2 mılyar dolar yatırım yapılacagını belırttı. Bu yatırımların yuzde 70ten fazlasını dıs kaynakla fınanse edeceklerını bıldıren basoglu eurobond ıhracını dusunduklerını dıle getırdı. Erdemır ve ısdemır ıcın nıhaı hedefın 2050de net sıfır emısyona ulasmak oldugunu ıfade eden basoglu, celık uretımınde komurun payının azalacagını dıle getırdı. Bloomberght.com ınternet sıtesınde yayınlanan sozkonusu habere asagıdakı lınkten ulasabılırsınız: https://www.bloomberght.com/ıkı-celı...-hedef-2345453

YTD
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Bu yatırımı %25 için, tamamı 2050 yılına kadar sürecek/miş.(2050 yılına kadar güncel rakamlarla 9,6 mlyar usd daha ilave yatırım yapması gerekiyor)

YTD
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    ŞişeCam/Kırman: 2024 yılında önümüzde 1.5 milyar doların üzerinde yatırım planımız olacak. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde planladığımız yatırımların toplamı 10 milyar doları buluyor - NBE

Güncel dolar bazında piyasa değerlerinin 2 katı yatırım yapılacak 5+X yılda?
    Güncel faizlerle nasıl olacak merak ediyorum?
    Ya bu güncel değerler bu şirketler için çok ucuz ya da 5 + yıl sadece bu yatırımlara çalışacaklar....!

YTD

6. KAP: ZOREN [ ] ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1240219 Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

Güncel bileşik faiz %67 e dayanmış.

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Alttaki haber daha önemli. Bizimki rutin temizlik. Mikrop temizliğini düzenli yaparız.
    Ama bu iş büyürse sıkıntı olur...

Yusuf Paksoy:
    Marshall Adaları bayraklı, ABD ticari gemisi Husiler tarafından Yemen açıklarında füze ile vuruldu haberi var
    Yeniçağ gazetesi yazarı Arslan Tekin'in bu konu ile ilgili yazısı var. Muhtemelen Gazze ve Yemen olaylarından kaynaklı PKK saldırıları. ABD bizim açıkları biliyor köşeye sıkıştırıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Güncel dolar bazında piyasa değerlerinin 2 katı yatırım yapılacak 5 yılda?
    Güncel faizlerle nasıl olacak merak ediyorum?
    Ya bu güncel değerler bu şirketler için çok ucuz ya da 5 + yıl sadece bu yatırımlara çalışacaklar....!

YTD
    Faiz ve kur denkleminden bakıyorum çoğu pohu yer. Kurları mecburen salacaklar bu sistem intihar sistemi.

Sayfa 341/1006 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •