Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 342/564 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ülke dışı yatırım yapmıyorum...yani memleket batarsa ben de batarım

sadece şunu yapmaya çalışıyorum, zor da kalırsam içine prefabrik ev yapıp ailecek yaşayabileceğim 3 tarlam var...farklı şehirlerde...olmadı 1-2 yıl sebze-meyve yetiştirir yaşayıp gideriz.
    Anladım.. Ülke bizim, hepimizin, umarım en iyi şekilde devam ederiz.

Benzer bir tarla bizde de var, o vakit ben de yapmıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060

Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku

Peki, bu fon gelişmekte olan ülkelerin borsalarında işlem yapan bir hisse senedi fonuysa mesela bunun için ne düşünürsünüz? Yine çeşitlendirme yapmak ve sistematik riski azaltmak maksatlı.
    Yurtdışı yatırımda şu vergi olayı büyük kıskaç. qnbfi.com dışında uygun alt limitle işlem kurum yok.
    Çeşitlilik kesin olmalı..Dow jones ve nasdaq düşüşlerinde amerika hisse senedi yatırım fonları alternatif olabilir.
    Gönlümden geçen doğrudan şirket ortaklığıyla uzun vade USD temettüsü almak.
    Araştırmaya devam...
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

3.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Yurtdışı yatırımda şu vergi olayı büyük kıskaç. qnbfi.com dışında uygun alt limitle işlem kurum yok.
    Çeşitlilik kesin olmalı..Dow jones ve nasdaq düşüşlerinde amerika hisse senedi yatırım fonları alternatif olabilir.
    Araştırmaya devam...
    Yurtdışı hisse senedi komisyon oranları fazla Usa için alım 25 dolar satım için 25 dolar Norveç hisseleri için ise alım 800 kron ve satım için 800 kron trade bu şartlarda imkansız işbankasında
    Norveç orkla ve Usa da at&t bir miktar aldım %5 _6 kâr var ama totalda zarar
    Temettü için alıp unutacağım yılda birkez belli miktarda almayı düşünüyorum
    Temettü geliri için yanlış hatırlamıyorsam 2017 yılı için 1700 Tl ye kadar satış karı ise 24000 Tl ye kadar Türkiyede vergi ödenmiyor çifte vergilendirme işleminde

#siriusvarlikfonu #i21kiracc siriusvarlikfonu.blogspot.com.tr ytd...

Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Araştırmaya devam...
    Bu işlem başı 25$ vb ücretlerden kaçınabilmek adına fonları sormuştum aslında.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Gram altın almakla altın fonu almak arasında bir fark yoktur diyebiliriz o zaman yanlış anlamadıysam..

Peki, bu fon gelişmekte olan ülkelerin borsalarında işlem yapan bir hisse senedi fonuysa mesela bunun için ne düşünürsünüz? Yine çeşitlendirme yapmak ve sistematik riski azaltmak maksatlı.

Teşekkürler.
    Bende var aylık azar azar alıyorum yapıkredi abd teknoloji fonu ile akbank avrupa hisseleri, şimdilik memnunum

ama vergi muhabettini bilmiyorum umarım sadece%2,5-3lük fon gideri kesilir. Akbanktaki fonda yatırımcı sayısı 600 küsür baya talep az umarım vergiden patlamayız

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Son düzenleme : oguzvortex19; 24-02-2018 saat: 23:54.

6.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Bende var aylık azar azar alıyorum yapıkredi abd teknoloji fonu ile akbank avrupa hisseleri, şimdilik memnunum

ama vergi muhabettini bilmiyorum umarım sadece%2,5-3lük fon gideri kesilir. Akbanktaki fonda yatırımcı sayısı 600 küsür baya talep az umarım vergiden patlamayız

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Satarken kardan %10 stopaj ödeyeceksiniz.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

7. Takas dökümlerine fazla güvenmeyin. Belki minik hisselerde birşeyler çıkar ama büyük likit hisselerde paranın izini süremezsiniz, adamlar aptal değil karda yürür ayakizini göstermez, çok aracı kurumda hesabı vardır ordan alır oraya satar, başka yere virmanlar, sağ cebinden sol cebine koyar vb. küçük yatırımcının başını döndürür.
    Bu takasların şifresini çözmeye çalışan çok olur hazine arar gibi, ben de zamanında inceledim ama dediğim gibi kaydadeğer bir gösterge çıkmıyor, ya da ben çıkaramadım.
    Aksini iddia eden şöyle net bir örnek koyarsa biz de bilgilenelim ikna olalım. Yani fiyat grafiği ve takas dökümleri üzerinde ne zaman ne olmuş da fiyata nasıl etki etmiş açıkça örneklerse iyi bir eğitim olur.

8.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Takas dökümlerine fazla güvenmeyin. Belki minik hisselerde birşeyler çıkar ama büyük likit hisselerde paranın izini süremezsiniz, adamlar aptal değil karda yürür ayakizini göstermez, çok aracı kurumda hesabı vardır ordan alır oraya satar, başka yere virmanlar, sağ cebinden sol cebine koyar vb. küçük yatırımcının başını döndürür.
    Bu takasların şifresini çözmeye çalışan çok olur hazine arar gibi, ben de zamanında inceledim ama dediğim gibi kaydadeğer bir gösterge çıkmıyor, ya da ben çıkaramadım.
    Aksini iddia eden şöyle net bir örnek koyarsa biz de bilgilenelim ikna olalım. Yani fiyat grafiği ve takas dökümleri üzerinde ne zaman ne olmuş da fiyata nasıl etki etmiş açıkça örneklerse iyi bir eğitim olur.
    Euyo 20 milyon sermayeli yatırım ortaklığı. Aklımda kaldığınca 0,40-0,50 aralığından %25-30 unu sıfır takastan yaklaşık 7-8 ayda topladı Denizbank hatta bi ara %40 a falan çıktı takası yalan olmasın 8 milyonu falan bulduydu aklımda kalanı yazıyorum. Ben de göstere göstere bu adamlar niye topluyor diye aldım o aralıktan ve 1-1,10dan çıktım 1,60 lara kadar çıktı ve tabi Denizbankın takası sıfırlandı.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

Sayfa 342/564 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •