Sayfa 342/999 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. Firatin dogusuda abd ile kriz cikarmadi(((

https://www.internethaber.com/erdoga...k-2042373h.htm

y.t.degildir..

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Pardon hakkaten merak ettim 7,5 maliyet nasil oldu?
    Cok bankalar geçen yil zaten millet dolar alması diye 7 ni goren zaman 7.5 hatta daha Yuksek satiyordu

3.  Alıntı Originally Posted by ozzy Yazıyı Oku
    Elimde 6,00 maliyetli USD var. İhtiyacım olan TL için zararına satmaktansa,
    spotta satıp aynı miktar için VİOP'ta 1219 a long pozisyon açmayı düşünüyorum.

Yaptığım hesaplarda, kazanç için verilecek %10 stopajı ve teminatta duracak TL'nin
    düşük değerleneceğini görmesem bile, sizin dediğiniz rakamları bulamıyorum.

USD DTH getirisini hesaba katmak gerekmez mi?

Saygılar.
    1-Stopajsız uzun vadeli mevduatlar var %0 stopaj
    2-Yurt dışı yatırımcı açısından dTH faizini %0 kabul edebiliriz zira bankalar herhangi bir faiz uygulamıyor.Ancak yerli yetırımcı olarak DTH faizini eklemek isterseniz o zaman zaten vadeli alım yapamazsınız. Çünkü biri diğerinin fırsat maliyeti değil. Yurt içinde DTH faizi almak isterseniz döviz kurunun uzun dönemli aşağı yukarı riskini taşımanız gerekir. O nedenle bu tü bir stratejide faiz farkını katmadım.

Ama faiz farkını da katarsanız zaten sonuç tanım gereği spot kur değeridir. Ancak ana detay şöyle: Şu an için düşük olarak kabul edilen bu spot kuru 520 gün boyunca sabitleme şansıdır. O nedenle de DTH faizinden feragat edilebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    eğer benim amacım dolar düştü düşecek çıkmayacak algısını yerleştirmek olsaydı, bu hafta da ne yapar eder doları düşük tutardım ki bayram tatilinde hem süre uzasın dolar düşük algısı iyice otursun hem de ziyaretlerde sohbetlerde dolar da konuşulsun iyice etki yayilsin katmerlensin pekişsin.
    yani böyle bir etkiyi kaçırmak istemezdim bu hafta.
    eğer ben olsaydım..
    Bakın pazar günü ne güzel yazmışım, gayet de güzel tutuyor görünüyor.
    Endişelenmeyin, bayram bir geçsin hele..
    Dolar endeksi yüksek duruyor, 97.4, dolar değerli, sakin olunuz.
    Bu arada ithal ürünlerden ihtiyacım vardı alayım dedim hazır fırsat, ama fiyatları hiç düşmemiş.

5. Bu seneryolar bitmedi gitti..

31 mart secimi bitsin gorecegiz,
    24 haziran secimi bitsin gorecegiz,
    S400 tasiyan ucagin tekeri havaalanina degsin gorecegiz,
    Simdide bayram bitsin gorecegiz v.s.

Damadi tebrik etmekten baska sansimiz yok,ayni anda hem faizi,hem dolari indirebilen yigit varmi.

y.t.degildir..

6. Altının yükselmesinin sebebi Hürmüz Boğazındaki gerginlik. İngiltere, İran'a karşı boğazdan geçecek gemi ve tankerleri korumak için Abd öncülüğündeki koalisyona katılacağını duyurdu.

İngiltere'nin yeni Başbakanı Boris Johnson, Brexit gerçekleşmedi, anlaşmasız Brexit gündemde. Yani burada Abd ve İngiltere'nin müttefik mi yoksa düşman mı olduğunu bilmiyoruz. Teresa May olmadı, Boris Johnson test edilecek burada.

Almanya ise koalisyona katılmayacağını açıkladı. Fransa'nın kararını bilmiyorum. Rusya ise orada yok. Oradan geçen petrol Çin'e gidiyor.

Çin ise Abd'nin tarım ürünlerini almıyor. ''Güççükbaş'' diyor ki; Çin, Abd'nin boğazını sıkkıyor. )))))))))))))))))))))))))

Salak...Ulla Abd'Çin'in boğazını sıkıyor. Çin'in boğazı Hörmiz...

Aynı anda New York'da yani Göçmenistan'da bir meydanda bir motorsiklet sesi duyulunca, insanlar sıçanlar gibi kaçmaya başlıyorlar. Korku iliklere işlemiş. Çünkü, ensesi güneşten kızarmış bir Red Neck bir tüfenkle gelir, en az 20 kişiyi kurşuna dizebilir. ))))))))))))))))))))))))))))

Sökmez orada Erzurum dadaşiiii....))))))))))))))))))))))))) Red Neck olumm bunlar, akıllı olacan.Sıçan gibin kaçacan.

O da ne aynı anda Hindistan, Keşmir'in kendi kontrol ettiği bölgesininin özerkliğini kaldırıveriyor.

Ben çerçeveyi çizdin, komployu yaz peraları götür.
    @erefefik

Sayfa 342/999 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •