Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 342/1004 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Geçen gün sakin kafayla şöyle bir düşüneyim dedim. sonra düşündüm düşündüm ve bir daha düşündüm, düşünürken aklıma çok değişik fikirler geldi, sonra dedim ki kendi kendime birde sesli düşün. sonra sesli düşünmeye başladım. düşündüm düşündüm ve bir daha düşündüm,sonra dedim ki kendi kendime;
    ben düşünürken aslında kendi kendimle konuşuyorum. yahu insan kendi kendine konuşur mu hiç. diye sordum kendime
    sonra anladım ki, düşünmek aslında insanın kendi kendine konuşması gibi bişii
    eeee aklı olan bir insan kendi kendine konuşmaz ise
    düşünen insanlar ya deli ya da aklı ile konuşuyor olmalı, aklı ile değilse o zaman iş başka boyuta giriyor. İçimizde başka biri varlık var, bu melek olabilü ya da şeytan olabilü
    Aklıma gelmişken yazayım dedim.
    Bir ben var bende
    Benden içeruu
    Kira vermeden durur
    Yıllardan beruu...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Geçen gün sakin kafayla şöyle bir düşüneyim dedim. sonra düşündüm düşündüm ve bir daha düşündüm, düşünürken aklıma çok değişik fikirler geldi, sonra dedim ki kendi kendime birde sesli düşün. sonra sesli düşünmeye başladım. düşündüm düşündüm ve bir daha düşündüm,sonra dedim ki kendi kendime;
    ben düşünürken aslında kendi kendimle konuşuyorum. yahu insan kendi kendine konuşur mu hiç. diye sordum kendime
    sonra anladım ki, düşünmek aslında insanın kendi kendine konuşması gibi bişii
    eeee aklı olan bir insan kendi kendine konuşmaz ise
    düşünen insanlar ya deli ya da aklı ile konuşuyor olmalı, aklı ile değilse o zaman iş başka boyuta giriyor. İçimizde başka biri varlık var, bu melek olabilü ya da şeytan olabilü
    Aklıma gelmişken yazayım dedim.
    içimizdeki olan şey para ve güzel kızlar peşinde koşan haydutlarız. olan bu

bunlar sabitken.. inançlar değişken.

ben bazı rüyalar gördüm unatamayacağın rüyalar olur ya.

bir deprem oldu oturduğum yerde dağın yükselişini gördüm . bana doğu gelip öyle bir çarptıki yandaki biyana yapıştım. amale sümsüğü gibi.

rüyada akıl bu kadarını hesaplayıp hissettirip yaşatamaz.

bi kapı var ama zorlanmaması gereken bir kapı.

3. 1555 long o zaman çok düşünme bas yeşile bas bas bas bas baaaaassss çok zengin olacaaaazz

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hocam varsa önemli bir şey yazsan sevinirim.
    Önemli oranda poz. Var
     Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    Bu gece, belki de sabaha karşı tüm shortçular derin uykudayken güzel bir haber bekliyom. abdala malum olurmuş. bakcez..

emil cioran çözemediği yaşamının yetmediği şey ne ?

https://www.youtube.com/watch?v=TWZhIr9g_Bg

instagramın kuruluş felsefesi.

6. Abi böyle konuları konuşan düşünen adamlar çok zengin adamlardır. Biz varsa yoksa para akşamı nasıl edecez bebelerin karnından ekmek geçecek mi bizim dertler bunnar. Arada cumaya gidios kurban kesiyos oruç tutuyos arada da Allah affetsin bi viski keyfimiz var öyleyken öyle oyna devam.

7.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    öldükten sonra neler olduğu gayet net, beden çürüyor solucanlar böcekler bakteriler yiyor yenebilecek yerleri... kemikler daha uzun dayanır; çok uzun vadede onlar da toz olur... çok bir akla da gerek yok, gözlem yeteneği kafi...
    Aslinda insan oldukten sonrada fizikende yok olmuyor. Evrende hic bir sey yok olmaz…istesede yok olamaz.

Termo dinamigin 1. yasasi; Evrende Hic bir sey yoktan var edilemez, vardan da yok edilemez..
    Biz oldukten sonra bedenimiz atomlara bolunup parcalanir….Bedenimize ait atomlar baska molekullerde bir araya gelir, baska maddelerin olusumunda gorev alir.
    Yani oldugumde beni krematoryumda yakin kullerimide okyanusa atin diye vasiye etsen bile bedenine ait tek bir atom tanesini bile bu evrende yok edemezsin ..
    Atom halinde yine varsin

8. Bir bozma arkadaş yav...
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    1 dakikalığına bakıyorum sadece.

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 342/1004 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •