Sayfa 342/1005 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Viop LII

1. Hacı ağabey aklı başında, iş sahibi kimse inanmıyor. İcraatlar belli, konuşulanlarla yapılanlar belli. Bir oy verenler inanıyor. Yalandan çıkarız sıkıntı değil ama olmuyor işte içinden geçtiler ekonominin . Yemişler bitirmisler.
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Erdoğan açıklama yapar..olumlu karşılanır...borsa olumlu karşılar yoluna devam eder... hesabımız ı yapalım
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Şimdi Herif çok kolay kazandırıp ödünç verdiği paraların bir kısmını geri alacak! atlamayın hemen!

SPOT da 2. olasılık devrede gibi!

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    yetiş boşkuş,
    kağadı paçavra edecekler. asdasds.
    Şoför kamyondan atladı mı o nu de hele
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Şimdi Herif çok kolay kazandırıp ödünç verdiği paraların bir kısmını geri alacak! atlamayın hemen!
    Özellikle bugün kredili çok mala atlayan olmuştur diye düşünüyorum dolar gidiyor doları kaçırdık bari hisse alalım diye. Pala en çok parayı ters köşeden kazanıyor. Nasıl short taraf 6-7 tane gap görüp shorta atlayıp zararına kapatmak zorunda bırakıldıysa şimdi de dolarla ters hareket ters köşe oldu. 250$ 'dan çok ciddi bir tokat yedi endeks. Demekki dolar rallisi endeks $200-220 bandındayken oluyormuş

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    dün akkızları hem kendi teknik hedefime hemde inceden mal ayarı çekilmeye başladığından güzel yerden vedalaştık yeniden kızı istemeye gidene kadar.Bugunde diğer tahtalarda aynı oyun gördüğümden hisse senetlerinde kar al yaptım.Karşılıklı işlemlerde olabilir akçay şortçular için arabia katalizörü fazla çalışmazsa düzeltme zaten bir anda hızlı olur bana göre.
    sabah akçayla bunları burada konuştuk bademcuk dünyası böyle yakaladınmı acımaz
    bugun güzel tredalar yaptım sabah gördüğüm bu stratejiye göre dayak yediğim tahta oldu son 1 saatte o da nazarlığım oldu

6. Seans kapanınca pozumu yazacam kimse etkilenmesin deye
    Hamdım Piştim Yandım

7. pıst 100 de 6397 altı kapanışlarda bir tur daha bilançolara aşağıda yer açar bende.

8.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Yok mu bi saat 5:30 devresi
    -Ne varsa satacağız, bu Trtyi de satacağız.
    Besim Tibuk, 2002

-ne varsa satacağız, hisse neti bile satarım.
    Pala,2023

Sayfa 342/1005 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •