Originally Posted by el turco bist 30 8160 gibi kapatırsa artık sene sonuna 5 hanelere bile ulaşır. hala domuz gibi yiyor kademeleri. grafiği p.ç edecek geçen sefer yaptığı gibi. bas 60 puan ne kıymetli malın varmış gardaş.
Originally Posted by mert45 Palaciimin elini öpmeye gittim ..oohh mertcim niye elimi öpüyorsun dedi ..ee bi yerden başlamam lazım dedim 866900 dünkü uzlaşmanın üstü Kapanışı ustalar yaparmış dayucuğum
Hamdım Piştim Yandım
flat.. yeniden.. çok pis üttüm ama bugün palayı.
Originally Posted by *Bozkurt Uzun zamandır siftah yabmadıydık burdan bi dene şort cetonu sallayım mı langırt köy sandığına sorana kadar yapıştıracan dayu cetonu excellde aceleylen annca bu kadarını şaapabildim
Originally Posted by *Bozkurt Kapanışı ustalar yaparmış dayucuğum 8625 den emir gönderdim 8620 den vermiş ..bu nassı oldu yauv ..palaciimmm bugün üst üste cömert davranıyor
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by EMLAK sorana kadar yapıştıracan dayu cetonu excellde aceleylen annca bu kadarını şaapabildim Suyuniçinden bi çıkabilsem yapıştıracam da halen suyuniçindeyiz dayu
9515 tavanı bugün için ..haydiiiiii göreyim seni palaciiimmmmmmm benimmmmm Şimdi 8628.00
Bitcoin fiyatı 37.750 dolarla Mayıs 2022'den bu yana en yüksek seviyeye çıktı
Forum Rules
Yer İmleri