Originally Posted by
erick_von_manhstein2
TrendHoudn Ustat, simdiye kadar yaptigin tahminler Tutmadi

Dolar Dusecek dedin. 4.8 oldu. Halkbanta Dibi gorduk dedin 7.17 oldu. Neyse umarim ayni ters mantikla su tutmaz diyorum : Erdogan Baskan secilince DOLAR artacak. Umarim bu tahmininde tutmaz............................................ .
Simdi NE OLACAK ?
1) Faiz, DOLAr ve Enflasyon ongorunuz kisa vade 3 ay ve 6 ay icin nedir ?
2) Borsa bu arada sizce 3 ay ve 6 ay icinde neleri gorecektir.
3) Erdoganin Faizi dusuk tutup yuksek buyumeye devam ongorusu devam ederse. Piyasada Dolar nerelere cikacaktir. Cikacak yeni durum, belli ki Enflasyonu ziplatacaksa, daha da mi kotu hale gelecegiz ? Sizce Turkiye yeni LATIn muttefikimiz Venezuela-2 olabilir mi ?
4) Hic mi umit yok

Bu kadar basiretsiz bir yönetim sergileneceğine ihtimal vermemiştim maalesef aynen öyle oldu. Albayrak'ın TC'nin en güçlü bakanı yapılması bardağı taşıran son damla oldu. Böyle bir şeye ben de dahil benim çevremde hemen hiç kimse ihtimal vermiyordu fakat gerçekleşti. Hasta metastaz olma (tek bir organda görülen kanserin diğer organlara da yayılması) aşamasına gelmişken aspirin verilerek hasta tedavi edilmeye çalışılıyor. Hani "burası Türkiye abicim, her şey olur burada" diye bir laf var ya, aynen öyle bir ortamdayız. Böyle bir ortamda tahminde bulunmak hiç bir işe yaramaz. Bundan sonra olayları onların doğal gelişme sürecine bırakmak lazım.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri