Mis gibi kokular alıyorum dünde biraz almıştım zehir etmezler inşallah
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Projeler arka arkaya baslayacak gibi. Yeni ve markali proje ihtiyaci cok fazla. Ozellikle gokturk ve balmumcu cok talep gorecektir. Gokturk 2 projesi yaz sonunda bitebilir gordugum kadariyla kaba insaati bitti. Yeni ve saglam bina arayisi on planda.
Yine biz haklı çıkmış olduk, sepetçiler topladı ve şimdi pazarlama zamanı..;-))
Koy sepete derken sizin sepeti doldurup kendi sepetlerini bir sonraki düşüş için boşaltıyor çakallar..!!!
Herkes kendine yakışanı yapmaya devam ediyor, değişen bir şey yok..!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Son düzenleme : 11.Muratblsk; 23-02-2023 saat: 13:21.
Ercan Güdük beyler yine gelmişler, hayırdır bu sefer ofiste çay içip haberleri alıp ta mı geldiniz..;-)
linux efendi yeterince çay içememiş galiba haberleri geç veriyor..;-))
Dürüstlük pahalı bir meziyettir, ucuz insanlarda bulunmaz demiş bir arkadaş..!!!
https://twitter.com/1453__Murat/stat...224567296?s=20
https://twitter.com/1453__Murat/stat...833427969?s=20
Buradakiler size doğru bilgiyi ancak iş işten geçince verir, biz bildiğini söylemeyen dilsiz şeytan olmadık olmayız..!!!
Ofise gidip çay içemiyoruz belki ama gündemi ve Ahmet efendi yi iyi takip ediyoruz..;-))
Görüyorum çünkü gözüm var..!!!
Düşünüyorum çünkü beynim var..!!!
Milletin vebalini alıyorsun ya iftira atıyorsan bilmeden büyük günahtır yapma böyle ben seni anlıyorum patron konusunda haklisin ama paydaşlara böyle sözler soylenmez hisse herdaim ucuz vr sepete koyarim diyor adam senin sepetler dolu tabii SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Kimsenin vebalini almaya çalışmıyorum, ama bazılarının da bizi aptal yerine koymasına dayanamıyorum..!!!
Bizim sepetler düşerken dolup çıkarken boşalmıyor, hep dolu duruyor kardeş, farkımız bu..!!!
Benim ne dediğimi muhataplarım çok iyi biliyor, sen takma kafana, ben bunların akıl hocaları ile çok zaman harcadım, niyetlerini çok iyi biliyoruz..!!!
Yer İmleri