Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 346/1014 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Muhterem Dostlar,

Her ulkenin, her medeniyetin artisi, eksisi olur illa ki. Kimsenin kimseyle kiyaslanmasini da dogru bulmuyorum. Ancak boyle cahilce laflar gorunce bende salter atiyor. Burada yada baskabir topikte bir cahil kardesimiz daha yazmisti: "Ulkemizde parktan bol ne var" diye. Sesli guldum tabii ki. Eminim bu arkadasimiz koyde oturuyor ve heryer ona park geliyor. Kesinlikle, ya Istanbul'u hic gormemis, yada yurtdisinda adam gibi bir ulkeyi hic ziyaret etmemis. Cunku akli selim bir saglikli beynin, Istanbul icin bu lafi soylemesi cok, ama cok zor...

Cehalet atasporu oldu bizde, hususen de son donemlerde...

Vesselam,

freesky
    İstanbul'dayım. Yağmur yağınca eskiden toprak kokardı şimdi bok kokuyor etraf.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    et gercek et degil suni. Lezzet yok ama goruntu var

araba benzin bedavaya yakin cok ucuz ama gidecek bir plaj yok cunku denizde kopekbaligi var

Turkiyenin guzelligini gordukten sonra Amerika cok kohne cok geri geliyor bana. Turkiyenin dogasi dunyanin hicbir yerinde yok

Her mahallede havuzlar, su kaydiraklari var. 50 mil icerisinde mutlaka "Su Eglence Dunyasi" turunden seyler var. Sizin okyanusta ne isiniz var hocam? Yada soyle diyelim; Madem bu kadar kotu bu memleket, nicin cok zorluyorsunuz ki, donsenize cennet vatanimiza...

3.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Her mahallede havuzlar, su kaydiraklari var. 50 mil icerisinde mutlaka "Su Eglence Dunyasi" turunden seyler var. Sizin okyanusta ne isiniz var hocam? Yada soyle diyelim; Madem bu kadar kotu bu memleket, nicin cok zorluyorsunuz ki, donsenize cennet vatanimiza...
    O doner de, sen donebilirmisin bilmem.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    İstanbul'dayım. Yağmur yağınca eskiden toprak kokardı şimdi bok kokuyor etraf.
    zuhahahahhahah günün kapağı.

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ee tamam biz farkli bir seymi soyledik?

biz binde 19 veriyoruz karsiligini aliyoruz

sen binde 1 veriyorsun ona gore karsiligini aliyorsun

eee sonra neden agliyorsun?

ne ka kofte o ka ekmek

okudugunu anlamadan cevap yaziyorsun
    Ben aglamadım, sizin yanlisiniz var. Okumam yazmam da gayet iyidir. O konuda sıkıntı cekecegimi pek sanmam...da, müsadenizle sormadan edemeyeceğim: 50 senedir dışarıda bir kahve bile icEmemisseniz, ne işiniz var.el.memleketlerinde? Babanızın, dedemizin köyü sizin kafada birine bence fazla fazla yeter. Bu zulüm.niye ki?!??

5 milyonnnnn dolararessss i olan adam kahve içmeye lüx diyor.

pazardan alış veriş yapıyor.

istanbulun oklu denizinde bedava yüzüyor.

bizim köydeki ayı hasan lakabı . daha kral hayat sürüyor.

dünya ne hale gelmiş.. eyyy kapitalizmmm.

muhaha

7.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Ben aglamadım, sizin yanlisiniz var. Okumam yazmam da gayet iyidir. O konuda sıkıntı cekecegimi pek sanmam...da, müsadenizle sormadan edemeyeceğim: 50 senedir dışarıda bir kahve bile icEmemisseniz, ne işiniz var.el.memleketlerinde? Babanızın, dedemizin köyü sizin kafada birine bence fazla fazla yeter. Bu zulüm.niye ki?!??
    Bunu asagilamak yada hakaret etmek icin kullanmadim. Hususen belirtmek isterim. Cunku sizi hic tanimiyorum. Sadece kahve orneginden yola cikarak yazdim. Cunku aynisini kendime de soyledim. (Daha once de Ibrahim'e soylemistim. ) Cocuklugumdan kalan civciv ve tavuk-horoz hastaligim vardir benim. Ancak buralarda oyle bir imkan yok. Kanun var, hukuk var. Onune gelen istedigi yerde tavuk, horoz, inek besleyemiyor. Kardesimin evi Istanbul'da, bahceli ve mustakil. Bitisik komsusu da inek besliyor. Yani adamlar kendi evinin bahcesinde, inek kokusu olmadan, agiz tadiyla cay bile icemiyorlar. Yok, yok!!! Hemen akliniza Sarigazi, Sultan Beyli, Hapipler vs gelmesin. Kadikoy ve Uskudar'a 15, bilemedin 20 dk mesafede oturuyorlar. Benim tavuk besleyebilmem icin de emekli olup, bir ciftlige yerlesmem lazim. Ama cok uzak ve o zamana kim ole, kim kala.....direyek gittim bir ciftlikten yer ayarladim. Icine de 75 tane civciv koydum. Simdi 30 tane tavuk ve horozum var, 30 kadar da yeni civcivlerimiz cikti. Beni bu mutlu ediyorsa, nicin erteleyeyim ki?

Eger kahve bile icmemisseniz disarida, paraya ne ihtiyaciniz olacak hocam? Gidin koyunuze, tertemiz havasi, suyu, komsulugu, insanligi, sutu, yumurtasdi, sebze-meyvesi vs. Kac yil daha yasayacaksiniz ki su fani dunyada? Biz de 50 sine dayandik. Cok buyuk hayallere girmenin bence bir anlami yok.

Mutlulugu ertelemeyin, hazir elinizde firsat varken yasarken mutlu olmaya bakin bence....
    Vesselam,,

freesky

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Muhterem Dostlar,

Bati Dunyasi'nin her yerini gormedim ama medeniyet olarak oldukca ileri olanlarindan birisini cok yakindan taniyorum. Medeniyete ulasirken ne tur kayiplari olmus, onu da cok anlayamadim. (Icimden bir his diyor ki, bizim geri kalmisligimizi savunmak icin uydurulmus sehir efsanesidir bu safsatalar). Bizim hem geri kalip hem de kaybettigimiz degerleri nasil aciklayacaksiniz peki?

Turkiye'den baska, su damacanasina (bildiginiz su bidonu ya, Allah'in plastik su bidonu) tecavuz edilen baska bir ulke duydunuz mu yeryuzunde? Daha kediye, kopege, esege, coluk cocuga hic deginmedik bile. 45 tane erkek ogrenciye, Kur'an Kursunda tecavuz edildi de, bu ulkenin meclisinde milletvekillerimiz tebrik kuyruga girdi, hanimefendi bakan hakkinda verilen gensoru reddedilince...

Siz hangi bedelden bahsediyorsunuz?????? Bati ulkeleri medeni olmak icin bedel odemismis....Peki biz bu kadar ilkel ve gerizekali, ahlaksiz olmak icin ne aldik karsiliginda?

Adamlar cocuk islerini halletmisler, simdi sokaktaki kimsesiz, sahipsiz hayvanlari veterinere goturup, ilac, igne vs islerini halledip, onlara sahip cikmaya baslamislar. Yemin edebilirim, bizim bircok bolgelerimizde bebekler ve cocuklar o kadar kaliteli saglik servisi alamiyorlar. Bizim uc tane cocugumuz var cok sukur, Rabbim isteyen herkese versin. Evimizde dort, disarida da 8-9 tane kediye bakiyoruz. Herhangi bir degerden de uzaklastigimi dusunmuyorum.....Rizki veren Cenab-i Hak. O hayvanlarin da doymasi lazim bir sekilde. Hatta veterinere her goturdugumuzde $100-140 masraf cikiyor ve bunu da gonullu karsilayan bir vakif var. Siz bana Turkiye'den ornek verin, birakin kediyi kopegi. Kimsesiz bir garibana hangi hastane ucretsiz bakiyor, oradan baslayalim....

Her ulkenin, her medeniyetin artisi, eksisi olur illa ki. Kimsenin kimseyle kiyaslanmasini da dogru bulmuyorum. Ancak boyle cahilce laflar gorunce bende salter atiyor. Burada yada baskabir topikte bir cahil kardesimiz daha yazmisti: "Ulkemizde parktan bol ne var" diye. Sesli guldum tabii ki. Eminim bu arkadasimiz koyde oturuyor ve heryer ona park geliyor. Kesinlikle, ya Istanbul'u hic gormemis, yada yurtdisinda adam gibi bir ulkeyi hic ziyaret etmemis. Cunku akli selim bir saglikli beynin, Istanbul icin bu lafi soylemesi cok, ama cok zor...

Cehalet atasporu oldu bizde, hususen de son donemlerde...

Vesselam,

freesky
    cahillik kotu bir sey hemde cok kotu

cahil insan bilmez ve uydurur

efendim ABD de herhangi buyuk bir sehire gelin hangisi farketmez sonra aksam 10 dan sonra yuruyun bakalim

yere iseyenler
    cirilciplak dolasan sarhoslar gordum ben adam soyunmus dolasiyor
    fahiseler sirf downtown da degil normal mahalle aralarinda gorebilirsiniz bir suru hemde
    sagda solda ne idugu belirsiz kimbilir belki uyusturucu icenler
    ara sira silah patlamalari duyarsiniz nereden geldigi belli olmayan ama kimse olmedikce polis karismaz. Silahlar burada peynir ekmek gibi walmart ta bile satilir

ahlak olarak bitmis bir ulke. Ulkeyi ayakta tutan ozunu kaybetmemis acliktan buldugu her ise saldiran Turkler suriyeliler afrikalilar cinliler vs vs vs

onlar cocuk yapiyor onlar adam gibi okula cocugunu gonderiyor evlerinde guzel yemek yapiliyor ana baba saygisi bilen aileler kurmuslar

ama beyaz mahallesinde is bitik. Insanlara saygilari kalmamis. Bizdeki hosgoru ve insanlik orada kitaplara gecmis hayatta yok

Aciyorum burada yasayanlara (ben dahil)

Sayfa 346/1014 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •