Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Ben aglamadım, sizin yanlisiniz var. Okumam yazmam da gayet iyidir. O konuda sıkıntı cekecegimi pek sanmam...da, müsadenizle sormadan edemeyeceğim: 50 senedir dışarıda bir kahve bile icEmemisseniz, ne işiniz var.el.memleketlerinde? Babanızın, dedemizin köyü sizin kafada birine bence fazla fazla yeter. Bu zulüm.niye ki?!??
5 milyonnnnn dolararessss i olan adam kahve içmeye lüx diyor.
pazardan alış veriş yapıyor.
istanbulun oklu denizinde bedava yüzüyor.
bizim köydeki ayı hasan lakabı . daha kral hayat sürüyor.
dünya ne hale gelmiş.. eyyy kapitalizmmm.
muhaha
Bunu asagilamak yada hakaret etmek icin kullanmadim. Hususen belirtmek isterim. Cunku sizi hic tanimiyorum. Sadece kahve orneginden yola cikarak yazdim. Cunku aynisini kendime de soyledim. (Daha once de Ibrahim'e soylemistim.) Cocuklugumdan kalan civciv ve tavuk-horoz hastaligim vardir benim. Ancak buralarda oyle bir imkan yok. Kanun var, hukuk var. Onune gelen istedigi yerde tavuk, horoz, inek besleyemiyor. Kardesimin evi Istanbul'da, bahceli ve mustakil. Bitisik komsusu da inek besliyor.
Yani adamlar kendi evinin bahcesinde, inek kokusu olmadan, agiz tadiyla cay bile icemiyorlar. Yok, yok!!! Hemen akliniza Sarigazi, Sultan Beyli, Hapipler vs gelmesin. Kadikoy ve Uskudar'a 15, bilemedin 20 dk mesafede oturuyorlar. Benim tavuk besleyebilmem icin de emekli olup, bir ciftlige yerlesmem lazim. Ama cok uzak ve o zamana kim ole, kim kala.....direyek gittim bir ciftlikten yer ayarladim. Icine de 75 tane civciv koydum. Simdi 30 tane tavuk ve horozum var, 30 kadar da yeni civcivlerimiz cikti. Beni bu mutlu ediyorsa, nicin erteleyeyim ki?
Eger kahve bile icmemisseniz disarida, paraya ne ihtiyaciniz olacak hocam? Gidin koyunuze, tertemiz havasi, suyu, komsulugu, insanligi, sutu, yumurtasdi, sebze-meyvesi vs. Kac yil daha yasayacaksiniz ki su fani dunyada? Biz de 50 sine dayandik. Cok buyuk hayallere girmenin bence bir anlami yok.
Mutlulugu ertelemeyin, hazir elinizde firsat varken yasarken mutlu olmaya bakin bence....
Vesselam,,
freesky
cahillik kotu bir sey hemde cok kotu
cahil insan bilmez ve uydurur
efendim ABD de herhangi buyuk bir sehire gelin hangisi farketmez sonra aksam 10 dan sonra yuruyun bakalim
yere iseyenler
cirilciplak dolasan sarhoslar gordum ben adam soyunmus dolasiyor
fahiseler sirf downtown da degil normal mahalle aralarinda gorebilirsiniz bir suru hemde
sagda solda ne idugu belirsiz kimbilir belki uyusturucu icenler
ara sira silah patlamalari duyarsiniz nereden geldigi belli olmayan ama kimse olmedikce polis karismaz. Silahlar burada peynir ekmek gibi walmart ta bile satilir
ahlak olarak bitmis bir ulke. Ulkeyi ayakta tutan ozunu kaybetmemis acliktan buldugu her ise saldiran Turkler suriyeliler afrikalilar cinliler vs vs vs
onlar cocuk yapiyor onlar adam gibi okula cocugunu gonderiyor evlerinde guzel yemek yapiliyor ana baba saygisi bilen aileler kurmuslar
ama beyaz mahallesinde is bitik. Insanlara saygilari kalmamis. Bizdeki hosgoru ve insanlik orada kitaplara gecmis hayatta yok
Aciyorum burada yasayanlara (ben dahil)
Yer İmleri