Sayfa 346/898 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. İyi akşamlar sasa ,

Paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

Asl olan yatırımcı bireyin “ KAP “ haberlerini tüm detayları ile harfi harfine okumaları ve anlamalarıdır. Anlaşılmayan noktaları Sasa yatırımcı birimine mail atarak sorabilirsiniz.

Kayıtlı sermaye arttırımı başvurusunun genel kuruldan önce yapılması planlanmaktadır. Ertelenmiş bir karardır ve yapılan 15m daha da artacak diye düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz. Zaman hızlı geçer. Yıllardır bekliyorum zaten.

Herkese iyi akşamlar
    Sewgiler
    Beetlejuice.

2. İyi akşamlar Sasa ,

Yılların verdiği tecrübeme dayanarak söylemek isterim ki ; KY tahta yapamaz ve tahtayı tutamaz ; hatta hisseyi bir ağaç olarak düşünürsek ; nefesiyle yaprağını bile kıpırtamaz. ( Tabii ki balinalar izin verirse o başka. Örnek Benim aldığım 10k lot 10 kademe yukarı götürdü diyelim bu sığ ortamda ; isterlerse saniyesinde 20 kademe aşağı götürürler.)
    Haftalık , aylık , 3 aylık takaslar ; hisse alımları ; virmanlara da bakınız. Bazen cep to cep yaparlar. Bazen para girişi vardır hisse düşer. Bazen para çıkışı vardır hisse yükselir. İyi okumak , iyi görmek , iyi analiz yapmak lazım.

Herkese bol kazançlar
    Sewgiler
    Beetlejuice

3. İyi Akşamlar ,

Bankalar ile birlikte ralli rüzgarı dewam ediyor. Hiç bir yükseliş sonsuza kadar sürmez diye düşünüyorum. Biraz daha +% marj olasılığı var bankaların. Malum önümüzdeki hafta christmas ve sonraki hafta yeni yıl.
    Bist tede mutlaka düzeltmeler , iniş / çıkışlar olabilir. Önemli olan soğuk kanlı olup , doğru kararlar alabilmektir.

Herkese bol kazançlar
    Sewgiler
    Beetlejuice

4. Bildiğiniz yol varken, kimsenin lafına bakmayın...Çakırla çukurla uğraşmayın, bu adamın Sasa ile derdi ne anlamadım ama buradaki yatırımcıları kötü yönde etkileyen beyanları peşpeşe sıralıyor, yerinde duramıyor. Yeter kardeşim insanlarım rızkıyla oynama artık!... Bu manipülatif beyanların sebebiyle insanlar zarar görüyor, seni şikayet edeceğiz..

SM-A325F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 28 yılmış bilmem neymiş ne , zırvalıyorsun arkadaş sen ya!.. Yeter bırak yakasını milletin.. Neden insanları etkilemek için bu kadar uğraş veriyorsun? Bildiklerini kendine sakla, Git kendin ne alıyorsan al, Yeter Ya!....

SM-A325F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Toplum düşünmeyi istemiyor. Tüm yorumlar tek yöne olsun. 10 yılda 10 milyar dolar yatırım. Muhakeme yok, sorgulamak yok, idrak etme yok. Size dün tek yöne nasıl yorum yapıldığını anlattım. Üç haber geliyor, ikisini paylaşmıyor. Bunda kasıt arayacağınıza bizim düşünceye sevk eden yazılarımızda kasıt arıyorsunuz. Yapacak bir şey yok.

Yarın brüt takas bitiyor, 130,40 üstü kapanış gelmeden umutlanmak yanlış olur.

7. Günaydın Sasa ,

Her zaman söylediğim gibi , lütfen KAP haberlerini mutlaka takip ediniz.
    Eğer şirketten 3 haber geliyor ise , mutlaka bu 3 haber KAP ta paylaşılır.

X kişi diyor ki , elimde bir LOT bile yok ama burada KY yi bilgilendirmeye geldim.
    Sadece kendinize güvenin , burası sanal bir ortam ; bu dewirde kardeş kardeşe güvenmiyor, bunu unutmayınız.

Sasa 2022 yılında en çok kazandıranlar içerisinde bildiğim kadarıyla 15-20nci sırada ; deli artan hisseler var , bana göre şuursuzca olanlarda var. Ama bazı kişiler ille de sasa , yine de sasa da yazacağız diyorlar.

Bazıları hep olumsuz yazıyor , nedenini bilmiyorum. Ben 2017 den beri alır satarım Sasa yı , diğerlerini ise 20 yıl olmuştur. Neler gördü bu gözler.
    Bazıları hep olumlu yazıyor , nedenini bilmiyorum.
    Bazıları nötr ve bilgi paylaşımı yapıyor.

FOX , Selçuk Dereli'nin dediği gibi "" patron sizsiniz ""

Çok güzel , kaliteli , çalışan , bacası tüten güzide şirketlerimiz var. Hızlı koşarsanız hemen yorulursunuz ; tempolu - kararlı adımlarla yürüyün..... Ağır ağır çıkın merdivenleri...... Yıllarca hemen zengin olmak isteyenleri gördüm , sonu hep hüsran oldu.

Sasa - Hektaş - Kontr - Ereğli - Tombul kuş - Lingo lingo şişeler - tupraş - Koç grubu - ve niceleri ...... hangi hisse olursa olsun mutlaka araştırın.....

Ben bunları yazmaktan vazgeçmeyeceğim. Araştırmacı gazeteci yapacağım sizi....

Herkese bol kazançlar
    Sewgiler
    Beetlejuice
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8. 3 haber gelirse 3 ü de kap ta paylaşılır doğru
    Çakır şirket paylaşmıyor demedi
    Tahminimce onun anlatmak istediği twitr da Karlıdağ ismiyle yazan kişinin yaptığını anlatmak
    Sermaye tavanı artırımının ertelenmesi kap ını gizlemiş,yayınlamamış twetlrinde.
    İyi de bize ne biz o kişiye bakıp mı yatırım yapıyoruz
    O zaman Semih Ayaş da bütün kap ları yayınlıyor ve açıklamasını da yapıyor
    Biz hepsini okur kendimiz karar veririz
    Karlıdağın yaptığını burada anlatman lüzumsuz Çakır24

Sayfa 346/898 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz