Hayır, 70 tl filan ödüyorsun, aylık...eşin ve çocukların da aylık sağlık hizmetinden faydalanıyor...üstelik eşin geçici olarak 3-5 ay çalıştı diyelim, o sırada Ödemeyi durdurup eşinin SGK sından faydalanabilşyorsun....yani sadece sen ya da eşin çalışmadığı dönemlerde aylık 70 tl ödüyorsun...ödemeyi internet üzerinden de yapıyorsun, sistem kolay ve kullanışlı,
Bende bu kategorideyim. BES+SGK Sağlık+SGK 4B şeklinde bir paket oluşturdum (4B isteğe bağlı prim ödemesini geçici durdurdum).
Ayrıca Schengen vizesi alırken de bu sistem kabul görüyor.
Tamamlayıcı sağlık sigortasını ise gelecekte yaptıracağım.
syg.
Güncel ödenecek minimum tutarlar
-------------------------------------
![]()
Son düzenleme : Trade Shark; 01-06-2019 saat: 14:54.
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Ben de yillarca esime calismayi biraktiktan sonra istege bagli primi odedim.
Kendim de sirket ortakligimi devredince bagkur'dan en dusukten istege bagli primi odedim.
Gelecekte sosyal guvenlik kurumlari nasil olur bilemedigim icin ve fazla umutlu da olamadigimdan tavsiye ederken cosku duyamiyorum.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Pazartesi bankalar açıkmı
Pazartesi bankalar açıkmı
Ödenen primlere göre alınan hizmet çok kötü. Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran var mı? Memnunmusunuz?
SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devlette ameliyat olacağım gittim randevuya .
Kayıt açtırdım bekliyorum sıramı .
Sonra siz Xxx doktora geldiniz evet .
O izinde dediler kaydınızı sileceğiz .
Ertesi gün telefon ameliyata gelmemişsiniz sizin yüzünüzden insanlar mağdur oluyor diye başhekimlik arar .
MHRS ihlal uyarı mesajı atar .
Bende sinirlenip 182 yi arayınca aaa öyle mi oldu deyip ileteceğiz derler
Sonra ameliyat olmamışsın hastane memnuniyet anketi için arar .
Ben son olaylardan doluyum herşeyi sayarken tek tek dıt dıt telefon yüze kapanır . Kötü yorum istemiyorlar .
6 ay sonrasına tekrar randevu verirler süreç sürer gider böyle .
Bir daha işim düşse bile önünden geçmem o denli doldum .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri