Sayfa 347/456 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon
Arama sonucu : 3648 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: ADESE - Adese Alışveriş Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    Enflasyon muhasebesi ve Loras gayrimenkul bölünmesi bilancoya nasıl yansır? İçimde bir korku var. Tam kağıt bir az kafasını kaldirmisken umarım terslik olmaz. Bunlar şeytana pabucunu ters giydirir. Yillikta milyarlık kar beklerken zararla karşılaşmayız inşallah. Lütfen görüşlerinizi paylaşınız.
    Bedelli parası bilanço kesildikten sonra ödendi bunun bir etkisi olacağını zannetmiyorum. Bugün hacmin daralması çok olumlu bu durum hızlı bir atak yapabileceğini düşündürüyor bana biraz sabırlı olmak bir o kadar da gerçekci olmak lazım teknik olarak çok yüksek bir potansiyeli var 3 lü rakamlar üstünde kalırsa herkesi çok mutlu edecektir diye düşünmekteyim

Kaptanı dinledik sessiz olduk

1. Pazarkule (Dün geçtik)
    2. İpsala (Bugün geçtik, konaklama yerimiz az ilerde)
    Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
    Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!

3.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Bedelli parası bilanço kesildikten sonra ödendi bunun bir etkisi olacağını zannetmiyorum. Bugün hacmin daralması çok olumlu bu durum hızlı bir atak yapabileceğini düşündürüyor bana biraz sabırlı olmak bir o kadar da gerçekci olmak lazım teknik olarak çok yüksek bir potansiyeli var 3 lü rakamlar üstünde kalırsa herkesi çok mutlu edecektir diye düşünmekteyim
    Merhaba, Loras holding bedellisinden bahsetmedim ben, onun etkisi olmaz adeseye. Loras gayrimenkul kısmî bölünmesinin ve enflasyon muhasebesinin muhtemel etkilerini soruyorum.

Emeğimiz bilek zoru, Allah'ım sen bizi koru..

Bugün de sessiz olmamız gerekiyormuş, kaptanın ricası

Diammmm etttt

5. Limoncu bitane de bilgi paylaş arkadaş hergün hergün boş yapıyon merak etme gidecek hisse gider bizim zorumuzla olmaz ama şunu unutmayın bu zor bir hissedir her terse dönebilir eğer hacim artarsa ve ekside görürseniz dikkat edin hacim düşükken korkacak birşey yok ayrıca Adese bir bilanço hisse si değildir

Sessizlikte konuşulmaz, konuşulursa sessizlik olmaz

Diammmm eeettt

7. Tamam ben konuşayım dediğim gibi düşük hacimden korkulmaz hisse hacim arttırdıkça yukarı hızlandı şimdi dinleniyor 3.08 destek önemli burda kalırsa sorun yok saat 5 de hala buralarda ise roket hareketi beklemek lazım diye düşünüyorum yok eğer 3 ün altına sarkarsa aşağıya roket gelebilir

Alıntı Originally Posted by Limoncu Yazıyı Oku
    Kaptanı dinledik sessiz olduk

1. Pazarkule (Dün geçtik)
    2. İpsala (Bugün geçtik, konaklama yerimiz az ilerde)
    https://www.youtube.com/watch?v=q__U...MjS6SvWqIv47Zg

3. Kapıkule (Sessizce ilerlemeye devam, az kaldı)

Sayfa 347/456 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •