Sayfa 349/1000 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Viop XLIII

1. İşc'ye yaptıkları ortada. Bankalar tabandı güya. Medyaya düşen bir haber ancak yem olur. Olay olduktan sonra haber geliyorsa gerçek haberdir.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün de kasada 23869 ceton eksilmiş, ekim vadeyede 1553 ceton atılmış KaraKemal abi ekime taşınmayan yüksek oranda ceton mevcut, birileri ekimde ben yokum demiş olabilir mi
    -9 oldu
    Bugün de kasada 12880 ceton eksilmiş, ekim vadeyede 7016 yeni ceton atılmış, birileri ekimde ben yokum demiş olmalı. - 14 oldu total
    Hamdım Piştim Yandım

3. Amerika baya tatsiz yalniz

saatlik bakınca haber akışı falan takip edince durumlar tabii anlık değişir. viopta teminat mc vs devreye giriyor. ayarlamak sadece piyasa için değil kendi durumunuz için de zor oluyor. 1 saatte 10 bin tl eksiden 10 bin tl artı görülebiliyor. tersi de mümkün.

onun içün spot bu durumlarda daha garanti.

hala gitmeyen tonla tahta var.

dinlediğiniz için teşekkürler
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Amerika baya tatsiz yalniz
    gün sonu yukarı sp nd atmazsa.
    tatsızlığın kralı gelir.

brent 94 altına düşmüyor.. daha büyük sıkıntı..
    Memento mori

6.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    gün sonu yukarı sp nd atmazsa.
    tatsızlığın kralı gelir.

brent 94 altına düşmüyor.. daha büyük sıkıntı..
    Sen asıl yarın gör globaldeki şelaleyi, ohaa dedirtecek cinsten olur die tahmin ediyorum. Bisttin palası ne eder bilemem ama muhtemelen bu vade sonuna kadar tutmaya çalışıp uzl. kar ile yapma peşinde olduğu belli, iki gündür bu vade lönklerini kar ile kapatıyor ama ekime lönk poz. taşımıyor görüntüsü mevcut
    Hamdım Piştim Yandım

7. Ons cokmus, euro cokmus, brent cokmus, sen ne bekliyorsun, yap helva yiyelim . Euroda benim uzunlarin yarisi elde kaldi acitilar var bir baski diyim hissediyodum simdi acidi iste

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen asıl yarın gör globaldeki şelaleyi, ohaa dedirtecek cinsten olur die tahmin ediyorum. Bisttin palası ne eder bilemem ama muhtemelen bu vade sonuna kadar tutmaya çalışıp uzl. kar ile yapma peşinde olduğu belli, iki gündür bu vade lönklerini kar ile kapatıyor ama ekime lönk poz. taşımıyor görüntüsü mevcut
    Dj dustukce dusuyor bu pala iplemiyor.
    Yarin sabahta dj arti yazar biz gene gider miyiz

Sayfa 349/1000 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •