Sayfa 35/534 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1. Daha sert gelecek bence satış. O kanal bozulur muhtemelen. Seans kapanışı tıfıl abiye yazmıştım ama topicte iddialı yazmadım. Sonra da akşam akşam dolar operasyonu başladı. ABD yaptırım diyor, hükümet de cevap verecez diyor. Resmen doları manipüle etmekten başka şey değil. Hayır olsun bakalım sonumuz.

2. Son atışmalarla birlikte bugün tepeden bıraktığım shortlara ilave yapmadan kaç günlerdir beklediğim 3.70-80 bandını mı beklesem diye düşünüyorum.Yarın gün içinde de ekran başında olacağız, fikirler değişebilir ama öyle bir olasılık aklımın bir köşesinde var.

KRDMD KANALLAR

Sistem bölümündeki yatay mavi destek olarak kapanabilir yarın ama gün içi daha da aşağıları görebilir miyiz bakacaz.

3. usdtry günlük uzak

usdtry günlük yakın

[url=http://hizliresim.com/dBvZp4][/url

Grafiğin ilk başladığı günden beri sistem şuan olduğu yeri kaç kere geçenilmiş aşikar ortada.Grafiğin başlarında 2001 krizinde ortada 2008 krizinde ve son yıllarda 2016 da ve 2018 de yukarıya geçilmiş.Bu gece ne tesadüftür ki tam tepede kapanmış dolar.Yukarı geçilmez anlamı yok FAKAT böylesi bir gecede bile KRİZ bölgesine girmemiş henüz.Bu işte bir terslik mi var acaba?

4. usdtry aylık grafik

Dolar grafikte açıkça görüldüğü gibi 2001 krizinden sonra yıllarca yatay bir bantta kalmıştı.Son yıllarda ise sürekli yükselen bir konumda.Sistemde yükselen bir trendin varlığı açıkça görülüyor.Bu trend aşıldıktan sonra ise temmuz ayını kapadığı tepe noktasına bir direnç çizdim ve onun çok hafif üzerinde kapanmış temmuzda.Şuan ise daha henüz yukarıya devam edecek görüntüsü net değil.Peki yukarı devam eder mi? Benim tahminim sanıyorum bu ay içinde o direnç yeniden aşağıya geçilecek.

Yukarıdaki günlüklerle birlikte yorumlayacak olursak yarın sabah gelmesi muhtemel eksi gapten sonra büyük ihtimalle de öğleden sonra falan iyi bir haberle bu soğuk savaş sona erip düzelebilir herşey.KRİZ bölgesi diye adlandırdığım bölgeye geçiş yaparsa günlük grafik o zaman 5.20 lerden falan bahsedebiliriz ama bu gece tam net dirençte kapanmış olması beni düşündürdü doğrusu.

yarın önce panikle açılınca düşen malları toplayıp acaba herşeyi süt liman mı yapacaklar sorusu ' evet aynen öyle olacak ' şeklinde cevap bulabilir.Sabah ona göre sıkı bir takiple bu işi çözmeye çalışalım.hayırlı geceler

5. Dolar grafiği haklı çıktı. Kisalari kapamak üzereyim.

6. 4.63 den açılan kısalarla 46 dan vedalaştım.izleyelim bakalım az.

7. KRDMD SEANSLIK

4.38 daralma yaşadığı bölgenin desteği oldu bu seans için.orası aşağı geçilmezse yeniden yukarı da alabilir.Ben şimdilik flatim izleyecem az.

8. KRDMD BEŞLİK

Bu grafiğe binaen uzadım bir parti.

Sayfa 35/534 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •