Türk şirketlerini yabancılar,çinliler kapış kapış götürürler, bir koruma mekanizması lazım.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türk şirketlerini yabancılar,çinliler kapış kapış götürürler, bir koruma mekanizması lazım.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akp iktidarından önce
Türk TV ve Bankaların tamamını alamıyorlardı
kanun değişimi yapılarak TGRT ile hepsini alır durumuna getirildi
Buyrun bakalım sırf arsası piyasa fiyatına olan bir şirkette yolculuk yapıyoruz, bu arkadaşı isteyen arasın bizim yeri sorsun kaç para eder diye, boş arkalarda olan aynı organizede ki bir arsanın fiyatı bu, demek ki organizeden arsa alamayan eplas alarak arsa almış gibi düşünebilir. Tabi yanında hediye olarak romanya almanya tire basmane sürprizi de çıkabilir [emoji16]Screenshot_20230406_112552_Gallery.jpg
Sayın melasis61 size benim yazım borsa arsa fiyatlama yerimiş gibimi hissettirdi, demekki siz arsasının değeri bir şirketin borsa değerine yansımaz diyorsunuz, akarı yok demişiniz bende kokarı yok diyorum ve her sene değeri artar diyorum bu da değerleme yapılırsa bilançoya yansır da diyorum. Siz bu şirkete sahip olduğu gayrimenkuller içinmi yatırım yaptınız, yoksa bir gün boru satarak para kazanır borsa fiyatına yansır diyemi yatırım yaptınız, borudan kazanır diye yatırım yaptıysan yıllarca beklediğin gibi daha çok bekleyeceksin.
Yer İmleri