Sayfa 351/637 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1. New york borsasında halka açılacak olan tab gıdanın bilancosuna nasıl ulaşabiliriz... Internette aradım col ama bulamadım.... Yardımcı olabilecek var mı?

2.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    New york borsasında halka açılacak olan tab gıdanın bilancosuna nasıl ulaşabiliriz... Internette aradım col ama bulamadım.... Yardımcı olabilecek var mı?
    2 dakikamı aldı cepten.

Yalnız 2015 ve 2016 bilançosu var öncesi yok. 2017 estimate olarak var

2 yıldır zarar açıklamış...
    Not: mc donalds gibisi yok YTD

http://financials.morningstar.com/in...p;platform=sal

3. Norveçten orkla gıda var onu inceleyebilirsiniz temettü ve 45 dereceye yakın yükseliş güzel (son hafta hariç ) yılda birkez alım yapmayı düşünüyorum ytd...

#siriusvarlikfonu #i21kiracc siriusvarlikfonu.blogspot.com.tr ytd...

4.  Alıntı Originally Posted by steed1987 Yazıyı Oku
    Teşekkür ediyorum cepten incelemeye çalıştım ataonlineda ücretleri göremedim. Yatırım finansta çok karmaşık yazılmış. Bunu kolayca karşılaştırmak için bir sistem yada standart olması gerekiyor bence.
    komisyon oranları vs işlem hacminize bağlı değişir...bu nedenle detaylar için telefonda arayıp konuşabilirsiniz..

5. Daha önce de paylaşılmış olabilir, tekrardan zarar gelmez

"Söyleşisinde Sadık Eratik'in borsa yatırımcılarına yaptığı tasviyeleri şöyle toparlamak mümkün:
    ■ Hisse alırken fiyatların iniş çıkışından ziyade, bundan önce bu hissenin sahibinin kim olduğuna bakın.
    ■ Seçim yaparken o şunu dedi, bu bunu dedi diye, kendinizi yönlendirmeyin.
    ■ Hisse senedi seçimini, fiyatına, sermayesine ve ne kadar kâr payı dağıttığına bakarak yapın.
    ■ Kendi kazancınızı bir başkasının zararına neden olmadan sağlayın.
    ■ Halka arzlarda, "Halka arz, kazık farz" anlayışı yıkılmalı. Şirket sahipleri, küçük hissedarlarının hak ve hukukuna saygılı olmalı.
    ■ Hisse senedine yatırım kararı verirken, şirket sahibinin hakka, hukuka saygı gösterip göstermediğine bakılmalı.
    ■ Şirketin önceden dağıttığı kâr payları incelenmeli ve düzenli temettü veren, temettü oranını istikrarlı bir şekilde koruyan şirketlere yatırım yapılmalı.
    ■ Benim yatırım yaptığım hisselerde sert iniş ve çıkışlar yaşanmaz. Çünkü satmak isteyenin hissesini alır, almak isteyene satarım.
    ■ Borsada fiyatları hızlı yükseltip haksız kazanç elde edenlere dikkat edilmeli.
    ■ Daha önce yaptığım hatalardan sonra durdum ve ölçülü hareket etmeye başladım. Kendimi korumak için, paramın hepsini gidip borsaya yatırmıyorum. Paramın tümünü bir yere yatırıp zarar edersem sonum Banker Kastelli gibi olabilir, Allah korusun.
    ■ Yatırım yaptığım hisse senedinde, yatırım niyetiyle birisi gelip almak isterse fiyatı çok da düşünmeden, ona satış yaparım. O da istifade etsin.
    ■ Hisse senedi yükselse de düşse de üzülmem. Çünkü düştüğünde daha çok hisse senedi alırım.
    ■ Türk yatırımcısının borsayla barışması ancak halka açık şirketlerin azınlık hak ve hukukuna saygılı hareket etmesiyle mümkün. Halka açılan şirketler en çok buna dikkat etmeli."

http://www.haberturk.com/yazarlar/ab...cilara-ogutler

Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz
    Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Yatırımcının mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.

6. Merhaba,

10 lot ANHYT ile de olsa ben de ilk hisse mi aldım, topikte pek ismi geçmese de en azından üç temel kuralı sağlıyor

sahibi kim
    temettü veriyor mu
    sektörü büyüyor mu

bu sefer az alacam öz alacam ve kolay kolay satmayacam...

7. Bes sirketi bence 30 yil satmazsaniz guzel yerlere gelecek bes ozelliklede anhyt hatta soyle diyim 1.000 lot 5000 lot aliniz belki 56 yasina geldiginizde iki bes maasiniz olur ne dersiniz. Bence ii bir sirket sectiniz. Ama lotlari artirmak lazim gelecek 20 ya da 30 yillik surede. Syg

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

uzun vade yatırım yapan yatırımcıların tolstoyun insan ne ile yaşar ve dostoyevskinin kumarbaz kitaplarına göz atmalarında fayda olabilir.

iyi akşamlar.

Sayfa 351/637 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •