Sayfa 351/1000 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by Vallis Yazıyı Oku
    Üste para veriyorlar zaten merak etme
    Evet çok bereketli seanslar oluyor, bugün tcell aldım verdim, petkm aldım verdim, kuşu hep veriyorum, ereğliye bulaşmadım, big abi ordayken zevke gelir tahta mındar olur deye, velhasıl kelam müzük durursa sandalye bulaman diye korkacağıma şort taşırım daha iyi
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Vallis Yazıyı Oku
    Dj dustukce dusuyor bu pala iplemiyor.
    Yarin sabahta dj arti yazar biz gene gider miyiz
    Nasil oluyor cokmu Ucuz kaldık ayrisiyormuyuz !!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. deli bal yiyen kamyonetin arkası daki ayi gibi oldu piyasa yaw
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    deli bal yiyen kamyonetin arkası daki ayi gibi oldu piyasa yaw
    İşci abi olursa şayet (henüz ralli devam ediyor şimdilik net bir dönüş emaresi yok) bu şelalenin adını bal yiyen ayı koyalım mı
    Hamdım Piştim Yandım

5. vioptan kaybettiklerini geri alma, kazandıklarını katlama şansı: fb - adana demir iy1,5 üstü

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Olabilirde olmayabilirde. Ben barlara bakarım. Evet yükseldik yükseklik korkusu olanlar short kovalıyor. Haklıda olabilirler olamayabilirlerde.
    Anlık olarak bana gore piyasa long.
    3290 altı short. Piyasa ile inat yok bende.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Evet çok bereketli seanslar oluyor, bugün tcell aldım verdim, petkm aldım verdim, kuşu hep veriyorum, ereğliye bulaşmadım, big abi ordayken zevke gelir tahta mındar olur deye, velhasıl kelam müzük durursa sandalye bulaman diye korkacağıma şort taşırım daha iyi
    Bende de vestl bntas cusan erbos var.
    Endeks duzeltme yapabilir diyorum. Grafiklerine bakıyorum satmaya elim gitmiyor. Bu short sevdası hisselerimde de etkili oluyor

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bencede öyle olacak gibi dow abartılı sever ancak vadeli artiya geçecek ve badem pala yoluna devam edecek.

Sayfa 351/1000 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •