Sayfa 351/1001 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    5 nci nesil savaş uçakları şu an 100 milyon dolar

F16 ları 20 milyon dolara aldık ilk, şu an en gelişmişi 70-80 civarı...

ABD F-35 i kendisine yaparsa 100 milyon dolar, satarsa >150 milyon dolar...

Blackhawk UH60 lar çıplak 10-15 milyon dolar...ilk alımlar..

O haberde, toplamda 100 milyona alınmış, şimdi 20 ye satalım hepsini diyor olabilirler. Gene de hesap tam tutarlı değil, ilk alırken bunları ilaveten 3-5 yıllık lojistik yedek parça neyim de alınmış olabilir.
    piyasada otomobilden sonra uçakta bollaşacak diyor aşil abi , yıl sonu kampanyaları başlayacakmış

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Teşekkürler
    Denemek için 10 litre sipariş verdim.
    ahanda pala ortaya çıktı bi kerede 10 lt yi pala ve yakın çevresi alabilir

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Gördüm twitter'da....güzellik uzmanıymış salonları varmış...rakamlar fena doğruysa...Demirtaş yıllık 1.5 milyar kar demiş, oha, halka arz olsaymış, olurmuş yani

KAP' a da şöyle haber düşermiş; 'Ay şekerlerim dün gece bi krem icat ettik, süren 10 yaş gençleşiyor, yakında sürüyoruz piyasaya, Elon Musk 100 kutu şimdiden sipariş verdi. Ajda kapının önünde minibüste bekliyor gitmiyor, yalanım varsa iki gözüm önüme aksın'

Kocası mı zengin, abla mı zengin...neyse yaw, hayır insan merak ediyor canım
    Aşil abi demirtaş kadının günlük harcamam bu rakamından yola çıkıyor vergi memurlarını göreve davet ediyor basganım gibi insanların incelemesi lazım.

krem konusuna gelince pele, brijit bardo, FB li Lefter de müşterilerin arasında mı?

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    ahanda pala ortaya çıktı bi kerede 10 lt yi pala ve yakın çevresi alabilir
    Lütfen yanlış anlaşılmasın, denemek için 10 litre alıyorum.
    Beğenirsem kaç litre alırım belli değil.
    [emoji23]

6.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Yok NFT yok Bitcoin yok MetaVerse den sanal arsa. Al o zaman sana sanal dolar. Monopoly oynarsın sanal dolarla.

Geçtiğimiz yıllarda hızlı bir yükselişle en çok konuşulan başlıklardan biri olan NFT’ler, artık değersizlikleriyle anılıyor. NFT Scan ve CoinMarketCap verilerini inceleyen dappGambl tarafından hazırlanan yeni bir rapora göre, 73.257 NFT koleksiyonundan 69.795’inin piyasa değeri 0 Ether olarak tanımlandı. Artık değersiz olarak kabul edilen NFT’lere sahip kişi sayısı ise 23 milyon oldu.

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...-indi-42335503
    paralar aklandı neticesinde kimse zaten değerli diye almamıştır boş beleş ucuz işleri populerlik olsun diye yapanların dışında

7. Bu troller ne zaman gelecek benim acilen şeytan taşlamam lazım stresliyim bu günler. Hayır Konya gibi yerde kahvede çay ocağında bile kimse rte için ölürüm akp nin altına yatarım diyen yok. Acaba açlıktan mı öldüler vitaminsizlikten sesleri mi kesildi.

8. Benim beklentim üniversitesi öğrencisi çocuk okutanlar, evi kirada olanlar büyük şehirde yaşayanlar maddi sıkıntı sebebiyle seçimden öncekine göre daha az tüketim yapacaklar bu da iç piyasada özellikle gıda tarafında olmak üzere daralmaya sebep olur.

Sayfa 351/1001 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •