Sayfa 352/1000 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ekim vade 3526 dan bi ceton daha attım big abi, yabcak bişii yok
    Şuan eski puanla 2bin puan artıda bu poz. diğerleri zararda ama olsun her işin bir riski mevcuttur, bakarsın yarın herkesin beklediği o gün olabilür, neden olmasın. Olmaz olmaz deme dedim olabilür.
    Hamdım Piştim Yandım

2. Platin geri kalmış, altından ziyade gümüş ile daha çok korele gibi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    İşin saçmalığı nereden belli biliyormusunuz arkadaşlar. Bizim 10 yıllıklar neredeyse Amerika'nın 10 yıllıkları ile yarışıyor

İşin sonu b...k da Allah'tan bunların suyu ısındı da kimse sallamiyor artık ne kadar saçmalarsa sacmalasinlar...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

4. şekerim düştü bi kovan acı balı olan var mı
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5. Uygulanan ekonomik modelin teorik temelleri anlaşılmaya başlanmış vs. Mandacı ekonomistlerin dışındakiler kabul etmeye başlamış.

Ekonomi Nobel loading...

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İşci abi olursa şayet (henüz ralli devam ediyor şimdilik net bir dönüş emaresi yok) bu şelalenin adını bal yiyen ayı koyalım mı
    Müzik hiç bitmeyecek gibi çalıyor abim
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Dayı bigsort gittiğinde sorttu bSacan ,kimseyede soleme
    Geçenlerde yazmistim
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Mete Yüksel daha bankalar tahvil alımına başlamadan fiyatları yükseldi (faizleri düştü) dedi.

Sayfa 352/1000 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •