Sayfa 353/810 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon
Arama sonucu : 6476 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. İnşallah Allah utandırmasın

2.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    İnşallah Allah utandırmasın
    İnşallah utandirmasin diyosunda, 7 kademeye 4 lot satışıda koyuyon

3. Onlar gün içi açığa aldıklarım yahu can sıkıntısına 😀

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sn Josef 750 maliyetle alım yapmışsınız fakat forumu okumaniza rağmen şimdi yazmissiniz? Sebebini bilmesemde keskin bir yazı olmuş. 2015 den beri düzenli alım yaptığım birkac sirketten biri. Ve bu süreçte grafik nasıl bir durum gecirmisiz gayet açık ve hiçbirşeyin garantisi olmadığını söyleyen bir grafik bu. Dediklerinizï ne kadar doğru bulsamda ne yazıkki bu sürece ters orantılı. Ki bu zamanda belli olmadı ki şirketin büyüyeceği uzun bir zamana yayılmış durumda, yani bu kadar ciro yapıp %6-8 kar marjı bilancoya komik geldi her dönem.
    Pek teknik bilmesemde doğru olmadığıni kabul edemem, en azından psikolojik olarak var olduğunu kabul ediyorum bunlarinda direnç ve destekler göstergesidir.
    O zaman neden 750 den aldınız ya da 660 dan almadiniz ya da 870 den? Ya da bu hissenin verdiğiniz rakamı göreceginin garantisindeki rakam sadece temel ise bir çok hisse var yaptığı karlar ile sizin yaptığınız hesaba göre ederiné gelecek. Para (temel) tekniği çizer ama ne tarafa?
    Teknige gore alim yapmis olsaydim hem maliyetim cok daha dusuk hemde lot sayisi daha cok olacakti belkide. Ama diyeceksiniz ki neye gore teknik? Bende diyecegim ki 908 den 583 e niye dustuyse ona gore. Peki 3 ayda ne degistide 10 u gecti. Saygılar.
    merhaba kardesim.
    oncelikle ben konusacagimi konustum anlatacagimi anlattim ortaooul siralarinda tanistigim hisse senetleri ile bugune kadar gecen surese 1 allahin kulu yokki teknik analiz ve al satta para kazanmis olsun bu konuda cok netim ve kimse aksini idda edemeyecek. 1 kisi karsima gelsin ve ben teknik analiz alsatta para kazaniyorum desin ve bunu bana ispatlasin bildigim butun herseyi anbitibari ile çope atarim. sen diyosunki neden dusukten almadinda 7.50 den aldin cinki 5 iken hisse pahaliydi 7.50 de ucuzladi.

5. Bak son cümlen teknik analiz içeriyor 😅

6.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Bak son cümlen teknik analiz içeriyor 😅
    😂😂 peki oyle olsun

7.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Bak son cümlen teknik analiz içeriyor 😅
    Bende öyle diyecektim. alemsiniz.
    İnanın 2013 sonrası hisse birikimine basladım. Diyorum ki bu şirketler güçlü karda yapiyor, internettende cesitli hisse ederı hesaplaması var temele göre değişik varyasyonlar da dedim. Eeee kodumun hisseleri bi iniyor bi çıkıyor. Bunun bir şeyi eksik dedim ama öğrenené kadar geçti tabi. Bilseydim düzenli almazdim diyecem ama hala bilmediğim için yine beceremiyorum. Sonucta sn josef in dediği gibi iyi kardayim ama dovız bazlı değil. Kişilerin durumları zamansal maliyet ve ihtiyacsal olarak değişir. Kimse hissenin nereye gideceğini bilemez bilse zaten satmaz. Bu yuzdende alıp satanlar kar cebe yakışır der, biz uzuncularda temettüyu bekler. Saygılar ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bende öyle diyecektim. alemsiniz.
    İnanın 2013 sonrası hisse birikimine basladım. Diyorum ki bu şirketler güçlü karda yapiyor, internettende cesitli hisse ederı hesaplaması var temele göre değişik varyasyonlar da dedim. Eeee kodumun hisseleri bi iniyor bi çıkıyor. Bunun bir şeyi eksik dedim ama öğrenené kadar geçti tabi. Bilseydim düzenli almazdim diyecem ama hala bilmediğim için yine beceremiyorum. Sonucta sn josef in dediği gibi iyi kardayim ama dovız bazlı değil. Kişilerin durumları zamansal maliyet ve ihtiyacsal olarak değişir. Kimse hissenin nereye gideceğini bilemez bilse zaten satmaz. Bu yuzdende alıp satanlar kar cebe yakışır der, biz uzuncularda temettüyu bekler. Saygılar ytd.
    spenic kardeşim sen şimdi diyosunki kişilerin durumları zamansal maliyet ve ihtiyacsal olarak değişir dedin ya bu sözüne saygı duyarım ancak yine kabulu tarafımca mümkün değil. hisse düşer çıkar elbette düşecek çıkacak tahtayı yapan spek maliyet düşürmek isteyecek yukardan atlayanları dökmek isteyecek kordsada kaç defa silkeleme yaptı ve kaç defa teknik aşağı boyun kırdı ben bilançoya güvenmesem 50 defa hisseyi satmıştım hemde aldığım fiyatlara satmıştım. trade yapmak kolay iş değil bu tarde sonunda teknikçiler dökülecek bilançocular KAZANACAK.

Sayfa 353/810 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •