Sayfa 353/1019 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: Viop XLV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    bazen bulmuşsundur da, kale kapısı anahtarıyla çekmece kilidini açmaya çalışıyorsundur.
    yanlış anahtarla doğru kilit açılmaz, insan nefsinden öteye aşamaz. o yanlış anahtar senin elinde neden var , geçmişini sorgula ki doğruya ulaşasın. güçlü gelecek geçmişle sorgulaşmadan inşa edilmez.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    ırak dersin yakın olur
    yakın dersin ırak olur
    güz bu illa yazı da olur
    yolu bulan huzurda durur

maşallah34 doğan görünümlü şahin
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Sasa gerçekten acayip hareketler yapıyor. Ne olacağını kimse kestiremez. Teknikten pek anlamam ama teknik meknik dinlemiyor gibi... Sn. Sindoma'yı bu kağıttaki ısrarından dolayı kutluyorum.
    sasa da teknik her zaman çalışmıştır .
    her zaman söylediğim bir şey vardır teknik sadece 2 çizgi 2 ortalama değil .
    önemli olan bulunduğunuz tahtayı bütün olarak okuya bilmek.
    arkada graf atmıştım önceden ona çok dikkatli bakın trend yakaladıktan sonra ,kendine ortalama yakalamış onun altında kapanış yapmadan hareket etmiş,tahtalara bütün olarak bakın mesala herkesin dilinde sasa varya tahtaya 2 türlü müşteri çekiyor kontrollü olan tahtada oyun öyle dönüyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. KAP HABER
    @KAPHaberler
    ·
    3s
    #eregl OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, “Bu yatırımla hem Erdemir’in en önemli ham madde kalemlerinden pelette dışa bağımlılığı ciddi anlamda azaltacak hem de bölgede istihdama güçlü katkı sağlayacağız†dedi.

sasa vergi ile bilanço vs yazanlar oluyor ,
    yatırım yapan herkes bunu devletten alabilir pastanın büyüklüğüne göre.
    yukarda genel müdürün ağzından çıkan bu söz yakında teşvik ,vergi, devletten alacağı yardımlar olarak görülebilir diye düşünüyorum.Yanıla bilirim ama iş büyük şirket bunu değerlendirmeli zaten yakında varsa öyle birşey haberler düşer .
    sonra kurumların model portföyüne yeniden girer önemli olan burada sasa da bunu gördüm 2017 2.40 dan kalktığından beri her haber hakkını verdi tahta yapıcı ve tahtasına sahip çıktı bunu yaparlarsa güzel yerlere gelecekdir eregl de.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by semh Yazıyı Oku
    #sasa 7 Kasım itibariyle 1 ay süreyle, emir iptali, emir miktar azaltımı ve emir fiyatının kötüleştirilmesinin yasaklanması tedbirleri uygulanacaktır. bence direk satmak yasak olsun.. ayıp yahu
    Keşke tüm hisselerde bu uygylansa [emoji3]

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Enerjisa Elektrik Üretim ayrı şirket yapılmıştı, bu sene karı iyi gelir ise 2023'de seçimlerden önce halka açılır diye tahmin ediyorum.

Yeni nükleer santraller vs devreye girince eski karlılık olmayabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Sp grafik ateş ediyor.... yalniz halen duzeltme dalgalari devam ediyor (dip goruldu tahminim ama pattern bitmedi sayima gore) dalgasal olarak... Dipte konsolide oluyor kanimca sayim paylasmistim degisikkik yok.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    canım sıkıldı 143 ten sasa alıdm...

hadi düşmesinde göreyim...
    bak hemen tahtaya tedbir geldi...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 353/1019 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz