Bence robotları kandırmak için pasif emirler giriliyor, sonra piyasa fiyatı yaklaşınca siliniyor veya alış ise daha aşağıya, satış ise daha yukarı çekiliyor. Bunu yasaklamış olabilirler.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Borsa konrollüü gibi, vatandaşta iştah açılınca satıyorlar, iştah kapanınca alıyorlar.
Seçimlere kadar sürekli yükselmez gibime geliyor, bir yerde düşer, TV'de kar satışları geldi, hacim düşerken zayıftı vs denir, adaylar vs belli olup da seçim atmosferi başlayınca borsa seçimleri alıyor vs denip alırlar diye düşünüyorum.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
bu eksi faiz olayı oldukça sıkıntı...
x muhalif kazandı faizi normal hale getirdi(bugün gelen imf raporuna atıfta bulunarak)
şirket kârlılıkları beton gibi aşağı..
öküz gibi faiz artışı..
bankaların düşük sattıkları krediler derken..
ne yapacaklar, muhalefeti -90% düzeltme ile mi kutlayacaz ?
gelen efsane bilançoların tek sebebi mevcut sistem.
Memento mori
Kaç aydır bu durum nasıl düzeltilir buna kafa yoruyorum. Hatta YouTube de iyi parti ekonomi den sorumlu genel başkan yardımcısı onu sonuna kadar izledim. Pat diye faizi o seviyeye çevirmeyiz dedi bunun tahribatı ağır olur dedi. Bunun şu şartlarda tek çözümü dış yatırım kaynak Necmettin batirel gibi şakkanak %10 -15 puan bir artış sonra üç beş daha para olduğu gibi faize kayar bunun için zaman lazım o zaman nasıl geçecek ne gibi sancılar yaşayacağız göreceğiz. Bankalar için iyi kolay olmayacak. Tabi bunlar ABD ve Ab de enflasyon kontrol altına alınırsa.
teklifi değiştirmek yok..tıkladın mı zorunlu ortak oluyorsun
![]()
robotlar defolsun demişler...
valla zor iş...
mkk de hesabı olan herkese 10lot alma zorunluluğu gelsin....![]()
kanun yayınlasınlar işte..
pazartesi bütün hesap sahipleri 10 lot x şirketini alacak.. perşembe fiyata bakmasan satacak..
Memento mori
Yer İmleri