Sayfa 354/998 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hayat hoş gerisi boş Ayasofya abi
    Akşam bi haber geldi,genç yaşta bıckın gibi bi delikanlı arkadaşımızı daha kaybettiğimizi üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım, ani gelişen bir kalp krizi olmuş, kurtaramamışlar. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
    Bu sene 50 sine yeni basmıştı, seneye emekli olmayı düşünüyordu, çok hayelleri vardı.
    Başınız sağolsun reisim hünkârım. Mekanı cennet olsun inşallah

2.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Kisa vadede gecerli gorunse de, haybeye salvo.

Number one kaldikca, bilincli ve saf kotulukle olusturulan sistemden nemalanan azinligin lehine isliyor her sey.
    Bu salvo yukarıya ama kendisine katılmadığım konu şu nisandan beri çıkıyor o para cds,not artırımı,gri liste bu akşam bunların hepsini konuşmalarında geçirdi , gittiği yatırımcılara bunları anlattı garanti de verildi o para 2023 Agustosu ile girdi nisana doğru karlarını alıp çıktılar.Şimşek istifa ediyor hikayesini ya kendileri çıkardı yada piyasada oyuncuları çünkü kaç zaman geçti hemen istifa haberinden önce ciddi para çıkışı oldu hikayesini oraya bağlıyor .bende beklenti alındı bitti diyorum bundan sonraki süreç daha zor ,şirketlerin durumu ortada işi biten yabancı adaya veda etti.
    Şimşek neden söylemiyor mesala reutersa konuşan yetkilinin borsada vergi olayından da olabilir diye bugun o konuya girmediyse hala hesapları var bildiğim kadarı ile 2.etap vergi olayı ekim ayında .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. İşsiz bir arkadaşınız olarak... Çok değişik bir tespit ile yine karşınızdayım!
    Tabi tüm topikleri gezmedim ama, baktığım tüm topiklerde "video ekle" butonu mevcut.

Sadece "VIOP" başlığı altındaki topiklerde yok!?

Neden??? Bilen var mı?
    Admin arkadaşlar farkında mı? Bilinçli bir tercih mi?

adminler bilerek kaldırdı Asap.

geçmişte bolca video paylaşılıyordu gerekli gereksiz vb.

vbulletin scripte mümkün.. istediğin topicde resim video ekleme eklentisi. burada kaldırıldı zamanında.

yani adminlerin bilinçli tercihi.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

vbulletin scripte mümkün.. istediğin topicde resim video ekleme eklentisi. burada kaldırıldı zamanında.

Teknik olarak mümkün olduğunu biliyorum da...
    Merakımı çektiydi... Teşekkürler üstad.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,050
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Son bir haftadır Işık Ökte, Ali Ağaoğlu, Mehmet Aşçıoğlu, Kadirhan Öztürk, Dr Nuri Sevgen vb. birçok kişiden açığa satış yasağının kaldırılması yorumu duyuyorum. Eğer açığa satış yasağı kalkacak haberi gelirse, önce borsa bunu negatif yorumlar. Bu kadar çok kişi bunu söylüyorsa, bence bu haberin eli kulağındadır.
    Günaydın millet.
    Şu anda açığa satıştan bahsediliyor. Bu kadar çok bahsedilmesi beni bitlendiriyor.

https://www.youtube.com/watch?v=0lvklSytClY

8.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Günaydın millet.
    Şu anda açığa satıştan bahsediliyor. Bu kadar çok bahsedilmesi beni bitlendiriyor.

https://www.youtube.com/watch?v=0lvklSytClY
    Açığa satışı çıkartıp malı iyice milletin üzerine yıkacaklar nasılsa malı satması kolayı sonra vınnnn.

Sayfa 354/998 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •