Biz deliyik ya bu taktaci bizdende deli
![]()
Hamdım Piştim Yandım
Şaşacak birşey yok. Yıllardır endeksle mi çıktık ki endeksle düşelim demiş olabilir tahtacı. Klip atmıyorum bugünlük var mı yakan bakan ve Demet abla ile idare eder. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
dedem tavla oynarken şöyle derdi '' yemeden şükretme'' .. bu gün mal aldık, sattık şükrettik.. efeler gibi malsız çulsuz dolanıyoruz.. bu dolanmada ya ben onu döveceğim yada o beni...şimdilik yukarı gösteren indikatör TOBO aşağı gösteren indikatör OBO yaptı...
gözümüz çöplükte...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Demet abla topunuz gelin dedi. O ne biçim alış ya. Açıkçılar ağzının payını aldı gibi. Danışıklı dövüş değilse tabi
Yoğun istek üzerine paylaşalım.
Vay vay vay demet abla gelmiş, hoş gelmiş.
Yerinde Dur!
https://youtu.be/FQl3BhOuqEU
Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Terminal Investment Switzerland Sàrl’ın Socar Aliağa Liman İşletmeciliği A.Ş.’nin ortak kontrolünü devralması işlemi için Rekabet Kurulu'na başvuruda bulunuldu.
Ytd
Yer İmleri