Sayfa 354/355 İlkİlk ... 254304344352353354355 SonSon
Arama sonucu : 2837 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Esozcan abi aman yanlış anlaşılmasın dip mevzu. Yine bugünün dibindeyken geldin diye dedim. Eğer gerçek vals olacaksa önce 1990 sonra 2070 tabi çayda çıradan vazgeçerse. Endeks kol bastı da yapıyor. Ytd
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    https://share.google/uuPTNFz64Bk7RFigO

Var mı bana yan bakan, heytt ulan içinizde erkek yok mu?
    Eğer bakamazsan ciğerin gitti “alnus†efendi!
    Bofaya atıfta bulunuyor Alnus. Ytd
    Var mı yan bakan ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Biz deliyik ya bu taktaci bizdende deli

Hamdım Piştim Yandım

3. Şaşacak birşey yok. Yıllardır endeksle mi çıktık ki endeksle düşelim demiş olabilir tahtacı. Klip atmıyorum bugünlük var mı yakan bakan ve Demet abla ile idare eder. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

dedem tavla oynarken şöyle derdi '' yemeden şükretme'' .. bu gün mal aldık, sattık şükrettik.. efeler gibi malsız çulsuz dolanıyoruz.. bu dolanmada ya ben onu döveceğim yada o beni... şimdilik yukarı gösteren indikatör TOBO aşağı gösteren indikatör OBO yaptı...
    gözümüz çöplükte...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5. Demet abla topunuz gelin dedi. O ne biçim alış ya. Açıkçılar ağzının payını aldı gibi. Danışıklı dövüş değilse tabi

6.  Alıntı Originally Posted by osiborsa Yazıyı Oku
    Demet abla topunuz gelin dedi. O ne biçim alış ya. Açıkçılar ağzının payını aldı gibi. Danışıklı dövüş değilse tabi
    Yoğun istek üzerine paylaşalım.
    Vay vay vay demet abla gelmiş, hoş gelmiş.

Yerinde Dur!
    https://youtu.be/FQl3BhOuqEU
    Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    dedem tavla oynarken şöyle derdi '' yemeden şükretme'' .. bu gün mal aldık, sattık şükrettik.. efeler gibi malsız çulsuz dolanıyoruz.. bu dolanmada ya ben onu döveceğim yada o beni... şimdilik yukarı gösteren indikatör TOBO aşağı gösteren indikatör OBO yaptı...
    gözümüz çöplükte...
    Esozcan abi Bir önceki o muhteşem 9 yeşil mum vardı hatırlarsan! Üst bolinjiri yırtışı.
    Yırtar mıyız yine aynı bolinjiri? Oynak uğurcum ağır çekimde izleyelim pozisyonu olursa, Dejavu olur. Ytd

8. Terminal Investment Switzerland Sàrl’ın Socar Aliağa Liman İşletmeciliği A.Ş.’nin ortak kontrolünü devralması işlemi için Rekabet Kurulu'na başvuruda bulunuldu.
    Ytd

Sayfa 354/355 İlkİlk ... 254304344352353354355 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •