Sayfa 357/1000 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: Viop XLIII

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    3 kişi var..Bunlar sağlam ters indikatör...zaten asla batmazlar...3-5 kontratla belki oynarlar...
    benden bahsetmissin galiba dayucum(diğerleride bigşort ve metim bey galiba) aslında yazmıyacaktım ama cvp hakkı doğdu,ben en azından pozum neyse onu online olarak yazıorum ve bu suç değil profil resmimi ayı yapıp şortçulara felan da saldırmıyorum kusura bakma dayucum,böyle yapanlar herzaman bilirler hiç terste kalmazlar emin olun....

Alıntı Originally Posted by Abnormal Yazıyı Oku
    Her gün aynı algıyı yaratıp kapanışta birilerini olumsuz etkiledim/zarar ettirdim diye vicdan azabı duyuyor musunuz acaba? Kendim için söylemiyorum long pozisyonlarıma devam ediyorum lakin son 15 gündür her gün aynı cümleleri görüyoruz topicte.
    sen uyma kımseye dayucum inandığın poza devam et,şuan pularlada olsa trend devam edior belkım benim gibi şortta takılı kaldıkları bazı arkadaşlar goygoy yapıor uzuntüden.Akşam sakın kaybolma ama san bişey diyecem kapanışta....

3.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    benden bahsetmissin galiba dayucum(diğerleride bigşort ve metim bey galiba) aslında yazmıyacaktım ama cvp hakkı doğdu,ben en azından pozum neyse onu online olarak yazıorum ve bu suç değil profil resmimi ayı yapıp şortçulara felan da saldırmıyorum kusura bakma dayucum,böyle yapanlar herzaman bilirler hiç terste kalmazlar emin olun....
    yav ben doğuştan ayıyım benim lönk yazdığım hiç olmamıştır ha bu arada pozum yok vobda battım ben artık poz açmıyorum burada yazılanları okuyup battım sakın burada yazılanları okuyup poz açmayın poz kapamayın kelin merhemi olsa başına sürer ayının kovanı olsa sabah akşam deli bal yer bal kızın selamı var hepinize ormanda mutlu evlenmeyi düşünüyor boz ayı ya da kutup ayısı bulursa gidecem buralardan diyor almanyaya işçi yazılacakmış ayılar orda çok kazanıyormuş
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

4.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    sen uyma kımseye dayucum inandığın poza devam et,şuan pularlada olsa trend devam edior belkım benim gibi şortta takılı kaldıkları bazı arkadaşlar goygoy yapıor uzuntüden.Akşam sakın kaybolma ama san bişey diyecem kapanışta....
    Piyasalar çift yönlüdür akşama kalmadan belki de shorta geçerim? Sadece algı yaratmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Yoksa elbette herkes istediği pozisyonu açmakta özgür..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    Taminlerin KISMEN doğru...metin ,doğru...ONU HER ZAMAN SHORT GOY GOYCUSU OLARAK GÖRÜYORUM..

sorun olan, ISRARLI-DEFALARCA AYNI POZİSYONU YAZMAK...bunun anlamı nedir?..kendine motivasyonsa bu, daha özel alanda yapılabilir...burada yapılırsa artçı sonuçları var...

Burada kimse algılama problemi de yaşamıyor..Bir kere der ve kenara çekilir...

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    yav ben doğuştan ayıyım benim lönk yazdığım hiç olmamıştır ha bu arada pozum yok vobda battım ben artık poz açmıyorum burada yazılanları okuyup battım sakın burada yazılanları okuyup poz açmayın poz kapamayın kelin merhemi olsa başına sürer ayının kovanı olsa sabah akşam deli bal yer bal kızın selamı var hepinize ormanda mutlu evlenmeyi düşünüyor boz ayı ya da kutup ayısı bulursa gidecem buralardan diyor almanyaya işçi yazılacakmış ayılar orda çok kazanıyormuş
    anladım ....))))ondan rahat yazıyorsun....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    Akşam ne yazacan Tarkan.....====)))şimdi yazda bari faydalansın....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8. Habire poz azalıyor, yüzlerce milyon lira teminat tamamlama gerekiyor her gün, ve her gün fiyat yukarı gidiyor.

Malesef birileri shortta çok kötü battı demek bu, başka da açıklaması yok.

Bunu akılda tutmak kaydıyla, endeks hektaş ve sasa short

Sayfa 357/1000 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •