Sayfa 358/999 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Körfez savaşında ki olağanüstü bir durum olmasına rağmen tip karneyle dağıtıldı düye ağlayanlar normal bir durumda karneyle domates satıyor. Neremle gülsem ki :D Teyyare Bakkal :D :D içinde yaşamasan komik ülke vallahi

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu adamlar seytani bile dize getirir. Yillar yag kuyrugu tup kuyrugu dediler ama asla kibris baris harekatindan, ambargodan bahsetmediler.

Simdi kendileri karneyle mal satiyor ama suc kendilerinde degil gida teroristlerinde

Bu adamlari iyi kotu tanidik ama bu insanlara oy veren halki hicbir zaman anlayamayacagim.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Başka ülkede yaşayamam

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bu adamlar seytani bile dize getirir. Yillar yag kuyrugu tup kuyrugu dediler ama asla kibris baris harekatindan, ambargodan bahsetmediler.

Simdi kendileri karneyle mal satiyor ama suc kendilerinde degil gida teroristlerinde

Bu adamlari iyi kotu tanidik ama bu insanlara oy veren halki hicbir zaman anlayamayacagim.

Fazla makarnadan oluyor bunlar. Beynini teyoya veriyorsun o ne derse sen söylemiş gübü savunuyorsun. Baş koyun intihar ederse diğerleri nasıl peşinden atlıyorsa durum aynen öyle

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ülkede yeni bir para birimi var...Mermi...1 kilo domates 2 mermi...1 kilo biber 6 mermi...1 sinema bileti 10 mermi...

Bugun bende yatirim icin malta da bir fon sirketini ziyaret ettim.

Onlar yonetecekler. Karman curman bir sepet yapacaklar ve yillik getirisi ortalama yuzde 5 civari olacak.

Zaten yuzde 3.5 luk kisim bonodan gelecek. Paranin buyuk kismi burada duracak. Kalan borsa fonlari, altin, doviz vs.

Yatirim euro uzerinden olacak bu arada. Sonra demeyin bu oranlar niye dusuk. Ecb nin faizlerinin hala negatif oldugunu unutmayalim.

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Ülkede yeni bir para birimi var...Mermi...1 kilo domates 2 mermi...1 kilo biber 6 mermi...1 sinema bileti 10 mermi...
    Abi bana 50 mermi borc verir misin!

7. Lucescu da gitmiş arada...Neden geldi neden gitti ? Kaç mermi para verildi adama bu kısa sürede ? Bu paralar kimin parası ?

8.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    En az 3-6 ay oranların düşeceğini zannetmiyorum.Yatirım yapılan özel şirket tahvillerinin getirileri bir iki aydır fonlara yansımaya başladı.Faiz oranları %24 civarı kaldıkça bu oranın üzerinde getiri sağlayacaklardır.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dusecek abi bence dusecek.
    ben 3 ay once soyledim 20 den de asagini gorecek ve gordu
    ozel mesajda devam edelim

Sayfa 358/999 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •