Sayfa 359/1230 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1. Sonuçta BES de yatırım yapmanın mantıklı olup olmaması kişiye göre değişiyor. Kimisi tasarruf yapamadığı için biriksin diyor kimisine şirket destek veriyor o yüzden mantıklı oluyor kimisi de bankaya yönetim ücreti verip kendi paramla kendimi soydurtmam diyerek her ay altın alırım diyor.

Kesin olan şey tasarruf yapmamız gerektiği

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nil Satis Nisi Optimum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,156
     Alıntı Originally Posted by oguz90tr Yazıyı Oku
    Sonuçta BES de yatırım yapmanın mantıklı olup olmaması kişiye göre değişiyor. Kimisi tasarruf yapamadığı için biriksin diyor kimisine şirket destek veriyor o yüzden mantıklı oluyor kimisi de bankaya yönetim ücreti verip kendi paramla kendimi soydurtmam diyerek her ay altın alırım diyor.

Kesin olan şey tasarruf yapmamız gerektiği

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    BES kişiye göre değişmiyor...tam bir kazık....ben demiyorum..rakamlar diyor...İnanmıyorsanız geçmiş yıl getirilerine bakın..Altın veya döviz e dayalı fonlar bile reel olaral altın ve döviz alımın gerisinde..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,156
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Hep sallarım ben zaten. Fon performanslarına da hiç bakmam umrumda olmaz.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sallıyormusun bilmem ama kendi özel şartlarına göre yorum yapıyorsun.BES in hiç bir mantığı yok....

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    sallıyormusun bilmem ama kendi özel şartlarına göre yorum yapıyorsun.BES in hiç bir mantığı yok....
    Sizin genellemenize karşılık olarak kendi şartlarım olduğunu belirttim zaten mesajımda. Ayrıca herkes BES yaptırmalı diye de bir söylem içerisinde olmadım. Fonun ne olduğunu, fon yatırımdan nasıl kazanç elde edilir bilmiyorsa kişi BES çok faydalı bir ürün olmayacaktır.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,156
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sizin genellemenize karşılık olarak kendi şartlarım olduğunu belirttim zaten mesajımda. Ayrıca herkes BES yaptırmalı diye de bir söylem içerisinde olmadım. Fonun ne olduğunu, fon yatırımdan nasıl kazanç elde edilir bilmiyorsa kişi BES çok faydalı bir ürün olmayacaktır.

sizin özeliniz dışında(ki o bile yeterli değil bence) hiç bir mantığı yok.Demek istediğim bu.

6. Kendine, geçmiş performansına güvenen, ben bu işi bes fonlarından iyi yönetirim diyen kendi yönetsin.

Herkes kendi özel şartlarına göre karar versin, diyeceğim budur!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,156
    Daha öncede dedim iyiye iyi, kötüye kötü derim arkadaş.Sevmediğim bir adam bile olsa doğruyu söylüyorsa beğenirim.Duygularıma göre hareket etmem.Defalarca belirttim burası kimsenin babasının malı değil.Açık olduğu müddetçe saygı çerçevesinde yazarım.işte o kadar..Yönetim var.Kurala aykırı bir şey yapıyorsak orda bir şikayet butonu var.Artistik hareketlere gerek yok.

8.  Alıntı Originally Posted by marcos Yazıyı Oku
    Herkese selamlar,
    Son 2 yıldır Avivasa'dan işveren katkılı BES ve 5 yıl önce çocuğum için açtığım Garanti BES hesabım var. BES fonlarında geçen seneki kur hareketinden önce %100 altın fonuna geçmiştim. Son 1 senelik getiri TL bazında hatırı sayılır seviyede. Şu an %100 altın fonundan %50 altın %50 para piyasası gibi bir düşüncem var. Bu dağılıma gitmek için erken midir?
    Bir de U-30 endeks fonlarını da dahil etmek fikri var.. Bu hamleler için erken midir? Konuyla ilgilenen arkadaşların düşüncelerini paylaşması ricasıyla. Teşekkürler.

BES'te olan forum takipçilerine, fon tipi değişikliği için uygun zaman mıdır diye bir soru sordum.

BES'in doğru bir yatırım aracı olup olmadığı tartışmaları bu forumun ilk versiyonunda uzunca tartışılmıştı. Tekrar aynı tartışmalara girmeye gerek yok derim. Önemli olan tasarruf. Doğru zamanda doğru hamleleri yapabiliyorsan bes'te de kazanırsın, borsada da.. BES'ten son bir yıldaki kazancım %60.. Konuyla ilgilenmeyenler gereksiz uzatmasın lütfen. Anladıkları bir konu olursa bilgilerini paylaşmaları herkese fayda sağlayacaktır.

Sayfa 359/1230 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •