Sayfa 359/359 İlkİlk ... 259309349357358359
Arama sonucu : 2870 madde; 2,865 - 2,870 arası.

Konu: DZGYO Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by Leon Yazıyı Oku
    mart 2023 de hisse devri yapan dggyo 15 liradan 1 ayda 60 a çıktı,şimdi aynı süreci yaşayan dzgyo dan bddk ve spk izninleri kapını bekliyoruz hayırlısıyla,
    Peki aynı süreç ise bunun yürümeme sebebi ne olabilir, bu hisseyi yaklaşık 8 aydır boşuna taşıyorum hissi oluşmaya başladı külli zarar

2. Buraları herkes terk etmiş çoktan

3. Peki belki okuyan vardır diye soralım, bu şirketin külli arap sermayesine satılması ve/veya qnbfb veya qnbfl gibi bir yol izlemesi olasılığı var midir varsa ne kadardır fikri olan var mi ?

4. 3 lirayı görür

Son günlerde hissede güçlü manipulatif hareketler izleniyor.Hisse fiyatını sanıyorum 6 seviyelerinin de altına çekerek toplamaya çalışacaklar.

Bizim borsada malesef manipulatif hareketler çok çok fazla.SPK ve diğer yetkili kurumlar caydırıcı tedbirler almak yerine sadece olan bitenleri seyrediyorlar diye düşünüyorum!Bu durum yatırımcının giderek borsadan soğumasını neden oluyor diye düşünüyorum.

deniz üstü köpürür, kayığa da binsen götürür... Cem Karaca....

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 359/359 İlkİlk ... 259309349357358359

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •