dolar bazlı dirençdeyiz ..düzeltme olursa ve arkasından gelebilecek hareket önemli kuzu dayu..
haftalıklarda dirençdeyiz..haftalık dedin mi duracan orda..
düzeltme olduğunda bakacaz alıcı geliyor mu, kaçıyor mu..
dolar bazlı dirençdeyiz ..düzeltme olursa ve arkasından gelebilecek hareket önemli kuzu dayu..
haftalıklarda dirençdeyiz..haftalık dedin mi duracan orda..
düzeltme olduğunda bakacaz alıcı geliyor mu, kaçıyor mu..
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
sevgili mathias....
yazdigin herseye katiliyorum....
BENI SEN VE OBUR DOSTLARIM YALNIS ANLIYORSUNUZ......
ben.....olan oldu....bu noktaya geldik.....GERCEKLERE BAKARAK....bir cozum uretilmelidir diyorum....
GERCEKLER....
1....DIPLOMA IPTALI....bi suru dava....hapiste....suclu mu....degil mi....bu onemli degil artik...COZUM GEREK.
2....CHP kendi kendini bu yuzden.....YOKEDIYOR....bunun durdurulmasi gerek...COZUM GEREK....
nasil....
nasil....
eger EKREM BEY ben LIDERIM diyorsa....LIDERSE GERCEKTEN....CHP yi kurtarmasi lazim....
nasil.....
nasil......
DIYECEK KI....BEN LIDERIM....LIDERLER KENDILERINI FEDA EDERLER DAVA UCUN....CHP de benden baska 1000 tane EKREM IMAMOGLU daha var....onlardan biri ile....ERKEN SECIME GIDECEGIZ....BU HUKUMETI ALASAGI EDECEGIZ.....yasasin DEMOKRATIK turkiye....ONUN UCUN 1000 YIL HAPIS OLSADA YATARIM....
bunu dedigi an....LIDERDIR....yoksa degildir.
bana gelince....BEN LIDERIM....bu toplumun motoruyum....AKLIMLA KIMSENIN ZINA ETMESINE IZIN VERMEM.....aklini kaptirmis insanlardan korkup....GERCEKLERI YAZARSAM....dostlarim bile beni linc eder....deyip...KENARA CEKILIP......zavalliyi oynamam....BEN LIDERIM/.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
LEM hepsi yalan....hepsi uydurma....diyerek bir yere varamazsiniz....bencede yalan....bu onemli degil ki.....ADAMI ICERI TIHTILAR MI....tuhtilar....diplomasini iptal ettiler mi....ETTILER....senle benim bunu duzeltmemiz mumkun mu.....degil....
iktidari devralir.....HERSEYI DUZELTIRSIN.....yoksa imkansiz....niyetleri belli.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
lutfen beni yormayin yaw....yillardir beraberiz....sizi kiramiyor cevap veriyorum...yoksa kuseceksiniz.....
COZUM NEDIRE YOGUNLASIN....CARE BULUN....HUKUMET YAPTI DIYEREK AGLASMAYIN....O HUKUMETI NASIL YIKARIZ ONA BAKIN.
tarihi okuyun....
tayyip beyde hapse girdi ve cikti....PARTISI SECIMI KAZANDI....o basbakan olamadi....yasakliydi....ABDULLAH GUL basbakan yapti....
iktidara geldiler....6 AY ICINDE....herseyi degistirip....SIIRTEN milletvekili oldu geldi....gul istifa etti....oda BASBAKAN oldu....
BOYLE ASARSIN ENGELLERI....bunu soyluyorum ben....olanlar olmus....IKILMIS GOTUN DAVASI OLMAZ......cozum ne.....ona yogunlasmali CHP yoneticileri....BUTUN SOYLEDIKLERIM BU.
BU TOPIGI KAPATACAGIM....malimizi aldik....isimiz bitti....daha fazlasina gerek kalmadi.
gerek gördüğümüz an tekrar açılacaktır
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri