Sayfa 359/359 İlkİlk ... 259309349357358359
Arama sonucu : 2872 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. dolar bazlı dirençdeyiz ..düzeltme olursa ve arkasından gelebilecek hareket önemli kuzu dayu..
    haftalıklarda dirençdeyiz..haftalık dedin mi duracan orda..
    düzeltme olduğunda bakacaz alıcı geliyor mu, kaçıyor mu..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    DEGERLI KARDESLERIM.....

TURK FINANSAL PIYASALARI......kritik bir doneme girdi.....

boyle donemlerde.....Sayin laz guneysu.....ben....ve babo....birlikte yazdik hep son 25 yildir....

herzamanki ki gibi....hamsiyi yemis....beyni son gaz calisiyor....emir verdi....bugun ogundur...gelin yazin dedi....

tamam yazalimda....beni ne zaman kovarsin dedim.....BI AY GARANTI KOVMAM....gerisini bilemem dedi....

HEDEF FEYZA-1

BU topigi 800 endekste actim ote koyde....5 yil sonra 11 200 de ciktim....

mart 2024 de....simsek orta vadeli programi ilan edince 1 yil once....DOLAR lari bozuyorum....borsayi satiyorum....bu paralarin yarisi ile mevduat faizine....yarisi ilede altina giriyorum dedim....1 yil doldu....

5 yillik ekonomik cycle....hem amrikide....hemde turkiyede doldu dedim....COKUS GELIYOR DEDIM.....once amriki goctu....simdi turkiye gocuyor.....

5 yillik cikis trendleri COKUSE GECTIMI.....

bir onceki yilin en dusugu DIPTIR....bizim piyasada bi onceki yilin dibi.....7200 endekstir....

fekaat.....

bizde dolar-tl de oynak oldugu ucun.....tl endekste bu dipte oynaktir.....

SIMDI.....

kademeli olarak....MALA YERLESIYORUM.....HEDEF FEYZA-2 ....bu dipten basliyacak ve....once....5 dolar endekse....daha sonra feyza....bunu ileride verecegim.....

MAL ALIRKEN.....endeks muhendisligini unutmayin.....sektorler sirayla duserler....bir veya bi kaci ile endeks tutulurken....bir sektor coker....misal bankacilik....o dibini bulur doner yuzde 15 cikar....bu sefer onunla endeksi tutar....diger sektorleri sirayla gocertirler....

bu nedenle ilk dusen sektorde....mal alma simdi olmalidir....bankalarda almaya basladim....

korku yok.....BATAN GEMININ MALLARINI ALIYORUM.....
    MÜKEMMEL Bİ İLK MESAJ!!!

KUZU

BABO

mükemmel kadro.

eccuk geç geldim malum haymanaya haber akışı anlık dael.

ama geldim ben de takibe katıldım

3. sevgili mathias....

yazdigin herseye katiliyorum....

BENI SEN VE OBUR DOSTLARIM YALNIS ANLIYORSUNUZ......

ben.....olan oldu....bu noktaya geldik.....GERCEKLERE BAKARAK....bir cozum uretilmelidir diyorum....

GERCEKLER....

1....DIPLOMA IPTALI....bi suru dava....hapiste....suclu mu....degil mi....bu onemli degil artik...COZUM GEREK.

2....CHP kendi kendini bu yuzden.....YOKEDIYOR....bunun durdurulmasi gerek...COZUM GEREK....

nasil....

nasil....

eger EKREM BEY ben LIDERIM diyorsa....LIDERSE GERCEKTEN....CHP yi kurtarmasi lazim....

nasil.....

nasil......

DIYECEK KI....BEN LIDERIM....LIDERLER KENDILERINI FEDA EDERLER DAVA UCUN....CHP de benden baska 1000 tane EKREM IMAMOGLU daha var....onlardan biri ile....ERKEN SECIME GIDECEGIZ....BU HUKUMETI ALASAGI EDECEGIZ.....yasasin DEMOKRATIK turkiye....ONUN UCUN 1000 YIL HAPIS OLSADA YATARIM....

bunu dedigi an....LIDERDIR....yoksa degildir.

bana gelince....BEN LIDERIM....bu toplumun motoruyum....AKLIMLA KIMSENIN ZINA ETMESINE IZIN VERMEM.....aklini kaptirmis insanlardan korkup....GERCEKLERI YAZARSAM....dostlarim bile beni linc eder....deyip...KENARA CEKILIP......zavalliyi oynamam....BEN LIDERIM/.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4.  Alıntı Originally Posted by hophop Yazıyı Oku
    Ne para dağıtması hocam çocukmuyuz yaa. Bu davaların neden gündem olduğunu neden bu insanların suçlandığını bilmiyoır muyuz? Seçim üstüne seçim kaybeden çapsız Kılıçdaroğlu'nun koltukçuları utanmadan bu davaları açtılar. En baştada eski AKP'li Kılıçdaroğlu tarafından CHP'ye getirilen o yüzsüz belediye başkanı. Sanki ülkede herşey yerli yerindeymiş gibi bize bu olan hukuksuzlukları normalleştirmeye çalışma hocam.
    LEM hepsi yalan....hepsi uydurma....diyerek bir yere varamazsiniz....bencede yalan....bu onemli degil ki.....ADAMI ICERI TIHTILAR MI....tuhtilar....diplomasini iptal ettiler mi....ETTILER....senle benim bunu duzeltmemiz mumkun mu.....degil....

iktidari devralir.....HERSEYI DUZELTIRSIN.....yoksa imkansiz....niyetleri belli.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5. lutfen beni yormayin yaw....yillardir beraberiz....sizi kiramiyor cevap veriyorum...yoksa kuseceksiniz.....

COZUM NEDIRE YOGUNLASIN....CARE BULUN....HUKUMET YAPTI DIYEREK AGLASMAYIN....O HUKUMETI NASIL YIKARIZ ONA BAKIN.

6. tarihi okuyun....

tayyip beyde hapse girdi ve cikti....PARTISI SECIMI KAZANDI....o basbakan olamadi....yasakliydi....ABDULLAH GUL basbakan yapti....

iktidara geldiler....6 AY ICINDE....herseyi degistirip....SIIRTEN milletvekili oldu geldi....gul istifa etti....oda BASBAKAN oldu....

BOYLE ASARSIN ENGELLERI....bunu soyluyorum ben....olanlar olmus....IKILMIS GOTUN DAVASI OLMAZ......cozum ne.....ona yogunlasmali CHP yoneticileri....BUTUN SOYLEDIKLERIM BU.

7. BU TOPIGI KAPATACAGIM....malimizi aldik....isimiz bitti....daha fazlasina gerek kalmadi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,091
    gerek gördüğümüz an tekrar açılacaktır
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 359/359 İlkİlk ... 259309349357358359

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •