Sayfa 36/62 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon
Arama sonucu : 489 madde; 281 - 288 arası.

Konu: PIMAS - Pimaş

Burdan sat*****n ya aklı yok yada bılgısı yok
    kapta yapılan acıklama ıle ayrılma hakkı dogmustur her ıkı sırket ıcınde.
    Pımas ıcın 30 gunluk gerıye dogru agırlıklı ortalama 4,60- 4,65 lerde falan .

Ayrılma hakkı yoktur dıyen acsın teblıgı okusun ve ogrensın. Okur yazar olun bıraz

2. bu tür vakalarda sepaka'dan melek yatırımcının lehine bir karar çıkmaz. giden hisseyi brüt takasa alarak hepimizin beklentilerini boşa çıkardılar. gerçek muhatap istiyorsanız direk şirketi arayın. yine söylüyorum muhatabınız direk şirket olsun.ne oluyor diye sorun.

3.  Alıntı Originally Posted by Reaktör Yazıyı Oku
    bu tür vakalarda sepaka'dan melek yatırımcının lehine bir karar çıkmaz. giden hisseyi brüt takasa alarak hepimizin beklentilerini boşa çıkardılar. gerçek muhatap istiyorsanız direk şirketi arayın. yine söylüyorum muhatabınız direk şirket olsun.ne oluyor diye sorun.
    Orası öyle hocam spk dan iyi şeyler görebilmek çok nadir genelde hersey olup bittikten sonra sembolik seyler yapıyorlar fakat spk dan da baska kim hesap soracak yetkili yer olarak.

Bu arada ayrılma hakkında tebliğ hakkında bende sayın STRATEJİ gibi aynı sahipleri olduğunu bildiğim icin ayrılma hakkını yok düşündüm bu konu hakkında bilgi ve deneyim sahibi olmadığım için demek ki varmış sayın Mosquito_ söyledıgıne göre.

Yazdiklarim sadece kendi şahsi fikirlerim ve düşüncelerim olmakla beraber hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

4. Umarım pimaş ve egpro yatırımcıları icin en buyuk sıkıntı olabilecek olan brut takas uygulamazlar bu olaylardan ötürü.

Yazdiklarim sadece kendi şahsi fikirlerim ve düşüncelerim olmakla beraber hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

.......iptal

6.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    .......iptal
    Ne iptal oldu.hayirdir.birde eminmisiniz ayrilma hakki olduguna.sirket sahipleri ayni ve birlesecek sirkette ayni isi yapiyor..

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Ne iptal oldu.hayirdir.birde eminmisiniz ayrilma hakki olduguna.sirket sahipleri ayni ve birlesecek sirkette ayni isi yapiyor..

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dikkate almayın iptal yazısını.
    Emin olmak icin spk tebliğini açıp okuyabilirsiniz.sahipleri ayni diye ayrilma hakki yok diye birşey yok.orneklere kiler carfirusa birleşmelerine bakın
    Kaldıki orta kolaylaştırılmış birlesme oldu ona rağmen iki sirket halka acik diye ayrilma hakki tanındı. Birlesme olursa pimas ve egprofilde ayrilma hakki kullanılır.zorunludur , kanunla belirlenmiştir.

PIMAS - Pimaş

Tanıdık yüzleri görünce ben de iki kelam edeyim istedim,sanırım burada zorunlu çağrı ve ayrılma hakkı karıştırılıyor,sahip ve yönetim değişmediği için zorunlu çağrı olmaz ama birleşme işlemi ,önemli nitelikteki işlemler statüsünde sayıldığı için ayrılma hakkı olur, lakin şirketin belirlediği fiyattan ayrılmak isteyenler gk yada ogk ye katılıp ,toplantı tutanağına şerh koydurmak zorundadır,ben böyle biliyorum...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 36/62 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •