Sayfa 36/178 ÝlkÝlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 281 - 288 arasý.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1. Piyasa çok hýzlý hareket ediyor bugün 5265 i gösterdiler.
    Dün yavaþtan sepet yapayým ufaktan portföyü çeþitlendireyim dedim ama piyasa çok hýzlý yükseldiði için sepet yapmaktan vazgeçtim, piyasa saðlýksýz hareket ediyor, bir süre daha malsýz devam etmeyi düþünüyorum.
    Hamdým Piþtim Yandým

2. Kaç gündür 6 lý masa aþaðý 6 lý masa yukarý
    Bi aday açýklayamadýlar. Cuma meral abla resti çekince ptesi dendi, ptesi bitecek ortada açýklama yok, enteresan günler yaþýyoruz vesselam.
    6 lý masa daha aday açýklamada anlaþamýyorken þaþ gaza iktidar olurlarsa kesin kavga çýkartýrlar

Düþ dow düþ

Sen düþmezsen kavga büyür
    Hamdým Piþtim Yandým

3. Düþ dow düþ
    Sen düþtükçe kavga bitecek
    Hamdým Piþtim Yandým

4. Amerika'daki banka iflas haberinden ötürü Avrupa borsalarý bugün eksi 3 lere varan düþüþün ardýndan dow 31630 görüp sanki baþka ülkenin bankasý iflas açýklamýþ gibi oralý bile olmadan yeþillenerek 32bin üstüne attý kendini.
    Borsa böyle bir yer iþte, hareketlere mantýk aramamak lazým,
    bazan bizim borsalarda da olur, x hissesi akþam bilançoda dehþet kar açýklar sabah eksi 4 le yatýrýmcýsýna alay eder, diðer yandan baþka bir x hissesinin akþam bilançosu berbat gelir zarar kol gibidir ama sabah fiþekler tavan kapatýr.
    Neyse sadede gelelim. Piyasa okumak zor iþtir hele ortavadeli analez yabmak herkesin harcý deðildir.biz o yüzden fakiriz çünkü Piyasayý doðru okuyan kazanýyor.
    Genelde derler ki, kötü haberler dipte gelir, bundan mütevellit dow da ortavadeli dip görülmüþ olabilür ve ralli baþlayabilür, burdan iki katý prim yabsa þakkadanak 60bin tabelada
    Çýk dow çýk
    fýþkýrt
    Hamdým Piþtim Yandým

5. Türkiye nin ilk yerli otomobili togg un fiyatý belli oldu, togg dan yapýlan açýklamaya göre 16-27 mart ta trumore dijital platformu ve togg web sitesi üzerinden ön sipariþler alýnacak olan togg T10X modelinin fiyatý 953bin liradan baþlayacak.
    Hamdým Piþtim Yandým

6. https://youtu.be/UxVyFv0cwo0

Bistti bugün fena zopaladýlar, ortada anormal bir durumda yoktu, üstelik yurtdýþý da iyiydi. enteresan
    Hamdým Piþtim Yandým

7.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Borsa ralliye devam ediyor, biz treni kaçýrdýk malesef, hayýrlýsý olsun.
    Sepetime bugün 1.020 den gram altýn aldým.

19.08.2022
    Altýnlarý bozdurdum.

15.03.2023
    Hamdým Piþtim Yandým

8. Bistte ortavadeli 3bin sonra 30bin þeklinde stratejim mevcuttu lakin piþmiþ tavuðun baþýna gelen piyasalarýn baþýna gelmesine raðmen halen olmuyorsa olmuyordur, olursa da artýk malda yakalanmayý göze aldým.
    Bugün bist güzel dönüþ yabtý, tam düþecekken bakýyorsun sihirli bir el çekip kurtarýyor, efsunlumudur nedir...
    Elimde nakit varken bugün niyetlendim ama dowun performansýný bu akþam görmek istemiþtim, piyasa sakinleþmiþ, bankalara mblerden likide saðlandýðý haberinden ötürü olsa gerek, anlaþýlan lehman krizi gibi bir krizin olmasýný kimse istemiyor olmalý... netice itibariyle bundan þunu çýkartýyoruz, para basmaya devam edecekler.
    Yarýn bistten ortaya karýþýk bir sepet yapmayý düþünüyorum, sepetimi buraya yazarým.
    Hamdým Piþtim Yandým

Sayfa 36/178 ÝlkÝlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •