Sayfa 360/373 İlkİlk ... 260310350358359360361362370 ... SonSon
Arama sonucu : 2978 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1. Pek zannetmiyorum ancak ola ki Danıştay'da yöneticiler aleyhine verilmiş olan karar bozulursa Çayırhan özelleştirmesine PRKME adına girip peşinatı buradan alacaklara mahsup ederlerse sen sağ ben selamet...Kötü de olmaz hani...Sayın patron Ilgın'a da yapar şöyle güzel bir gübre tesisi, 10 numara olur...

Çok hikaye var ama sadece hikaye, ekşın yok... Valla bunca zamandır bekliyoruz, kağıtta zaten yatırımcı yok denecek kadar az, dökülen döküldü; öyle herkes sabredemez bu zulme...Artık bunu anlamış olmalısınız sayın tahtacı abiler...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. Bu enflasyon muhasebesi garabeti yıl sonu bilançosunda sona erecek, esasen şirketin esas faaliyet karlılığı harika; geçen yıl 9 aylıkta 40 milyon TL idi, bu yıl 9 aylıkta ise 111 milyon TL oldu ?!...Daha ne olsun bilemedim...

3. Madem bugün çenem düştü son 1 not: SISE'den alınan 285 milyon doların 30 milyonu Silopi Elektrik payları için GSD've verilecek...Geriye kaldı 255 milyon dolarcık (Mehmet Şimşek duymasın takla atar bu paraya) ... Bu paranın minnacık bir kısmı ile mesela sadece 10 milyon doları ile Ilgın'a harika bir tesis neden olmasın ?...Yukarıdaki fotolardan anladığım şudur: Ilgın sahasında inanılmaz hızlı bir dekapaj faaliyeti var zaten bunu tüm faaliyet raporlarında yazıyorlar...

Muhakkak bir planları var; boşu boşuna yapılmaz yok karot yok dekapaj yok bilmem ne...

4. Konya Ilgın sahasında devam eden dekapaj ve kömür üretim faaliyetleri kapsamında, 2024 yılının ilk 9 ayında toplam 5.137.712 m3 (2023/09: 3.662.611 m3 ) dekapaj gerçekleştirilirken cari dönemdeki kömür üretimi de 34.542 ton (2023/09: 169.105 ton) düzeyinde gerçekleşmiştir. Ağırlıklı olarak sahada yürütülen dekapaj çalışmalarının etkisiyle maden varlıklarına yapılan yatırımların net değeri 2024 yılı Eylül ayı itibarıyla 1.433.133.035 TL’ye yükselmiştir.

Faaliyet Raporu Sh. 15
    Yaklaşık 1.5 milyar Tl.lik dekapaj...Bu da son not olsun...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Yaklaşık 1.5 milyar Tl.lik dekapaj...Bu da son not olsun...
    güzel kardeşim a haber gibisin. İzleyince uçuyoruz, şaha kalkıyoruz, acayip mutlu ediyor, moral veriyor. Ama şu dış güçler var ya dış güçler, hisse sürünüyor ,hep onlar yüzünden. 😂

6.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    güzel kardeşim a haber gibisin. İzleyince uçuyoruz, şaha kalkıyoruz, acayip mutlu ediyor, moral veriyor. Ama şu dış güçler var ya dış güçler, hisse sürünüyor ,hep onlar yüzünden. ��
    Günaydın üstadım... Senden başka okuyan da yok zaten... Ne zaman başlığa girsem durum aynı:

Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

Hissedarxd

İnşallah yazdıklarını patron okurda,ufku açılır.

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Günaydın üstadım... Senden başka okuyan da yok zaten... Ne zaman başlığa girsem durum aynı:

Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

Hissedarxd

..... .....

Sayfa 360/373 İlkİlk ... 260310350358359360361362370 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •