Sayfa 360/1000 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. Dow,S&P KolayPara(QE) mı istiyor yoksa bana mı öyle geliyor?

2.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    En son 6 ay önce okumayı bıraktığım USD da Yükseliş Kaçınılmaz başlığında hala aynı geyik muhabbetler...
     Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Yazık ya.. Yemin ederim yazık... Ağustos ayından beri nerdeyse 1 yıl olacak USD uçucak, kaçacak diye USD da yükseliş kaçınılmaz başlığında yazılar var..
    …
    Yemin ederim, zavallılar.. Gırtlaklarına kadar siyasette batmışlar, ve rasyonaliteyi kaybetmişler...
    Yine bakıyorum, hala değişmeyen tipler var.. Hala aynı yazılar ve aynı geyik muhabbetleri..
    Uzun zamandır, girmiyordum...
    Maalesef pek fazla bir değişiklik yok. Hala bıraktığım noktada başlık.. Ekonomiden ziyade boğazına kadar siyasete gömülmüş durumda. Gözler kör, akıllar tutuk, vicdanlar bağlı...
    hocam, seni zorla sokan mı var bu başlığa? yok ise nedir bu mazoşistliğin sebebi?

yoksa vakbn mi seni bu kadar geren?

Aynı tipler VAKBN dda da varlar...
    Şİmdi ben buraya kayıt olsun diye yazıyorum şimdi kademe kademe 5,21 maliyetli USD larımı satıp; VAKBN alıyorum.. Kademe kademe....
    5.05 ile full vakifbank tayim. Hayırlı olsun. Hedefim seçime kadar 6 TL dir.
    şu an 3,51..

yoksa derdin başka mı?

Aynı lacivertin azıcık farklı tonlamasıdır, bunlar.. Ne İMAMOĞLU, ne YILDIRIM'ı.. Yoktur, birbirlerinden farkı…
    Ümit bağladıklarınız, kurtulmayı umduklarınızdan daha iyi olmayacak.
    Türkiye'yi kurtarmaya niyetli diğer kanat ise hayatında TEK BİR PROJE yi dahi tamamlayamamış, adında HALK kelimesi olmasına rağmen; HALK tan ve Milletinden bu denli uzak kopuk bir siyasi organizasyondan medet ummak, bu da en hafifi ile saflıktır....
    cehape'ye ve onun üzerinden imamoğlu’na giydiresin mi geldi akşam akşam?

odtü mühendislik, atatürkçü muhabbetini yapma tekrar lütfen mümkünse pek tutarlı değil malum.

O sebeple dostlar, ben ümitsizim...
    Maalesef....
    belki haklısın belki safça ama benim hala umudum var. çünkü başka şansım yok. çünkü bundan daha kötüsünü hayal edemiyorum. mazallah.

sana tavsiyem ya bu başlığa hiç uğrama ya da satırına kadar oku.. üç beş tane goygoycuya takılıp burada paylaşılan kıymetli bilgileri kaçırma.

öyle arada bir uğrayıp haksız yorum yapma.

saygılar.

Ben görmezden geldim yazar gecer diye ama sende kotu gommüssün vak vakla ayıp oldu arkadaşa ama iyi oldu
    bir halt olacağı yok.

5.12 den dolar satıp şu anda 6
    5.05 den vak vak alan su anda 3 buçuk atıyor. Gelipte doları olanları elestirmesi gerçekten ilginc olmus
    bir halt olacağı yok.

5. Vak vak aman diyim o atamalar sikintili bulasmayin sakin borsa alsaniz bile negatif ayrışmaya basladi bile
    Eleman 5.2 den vakıf alip 5.2 den dolar satmis
    Intihar et desen bunu yapardi

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    5.12 den dolar satıp şu anda 6
    5.05 den vak vak alan su anda 3 buçuk atıyor. Gelipte doları olanları elestirmesi gerçekten ilginc olmus
    Adamı bu kadar gömmeyin ya magmaya inmiş. Kol gibi girmiş açılmıyor belli oldu yarası

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Nihat ağbimizin VeryansınTv'sinde değerli konuklar var, kaçırmayalım...

https://www.youtube.com/watch?v=M53PKaMy9Qw

Sayfa 360/1000 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •