iktidar disardan vur kac ci sicak para girisine izin vermiyor....Bence dogru bir karar...
Durum boyle iken gecmis rallilerden farkli olarak top yekun bir yukselisten secmeli bir yukselis yasiyoruz. Cunku Butun XU100 ayni anda kaldiracak yeterli yerli sermaye yok. ...Hisseleri siraya dizmisler...Sirasi geleni ucuruyorlar. sirasi gelmeyenide surunduruyorlar.
2002 de roketleyeni 2023 de dinlendirecekler..2022 de surundurenide 2023 fe ihya edecekler. Ornek 2022 de THY, 2023 Aselsan. ...
TL grafikler artik cok bir anlami kalmadi. Dolar grafikler hala diplerde debeleniyor. Neyin cokusu olacak....
Sahsen ben Sasani ve Hektasi tarikatlarinda bile ciddi bir dusus beklemiyorum. Ama 2023 de borsalar yukselirken tahta sahipleri bu firsattan istifade guzel bir mal dagitimi yapip cok yuksek karlar elde edecekler diye dusunuyorum.
Gece seansında az miktar short girdim..
481750..
458000 X30 farkı 23.000..
Teorik fiyatın %2.5 üzerinde..
481...381 yapar mı?
[emoji846]
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son 3 ayda 3 defa endeks yüzde 5+ kapanış yapmış, bunların üçü de pazartesi.. haftasonu riskini almak istemeyenleri pişman etme etkisi diyebiliriz belki- haftasonu riskini almak istemeyenler tekrar pozisyona dönmek isterse yüzde 5 kesiyor
bir de maviyle gördüğümüz ay sonu kapanış baskısı var- genellikle çalışır, shortlar mümkün olan en düşükten eşleşmeye çalışır, ayrıca aysonu için krediler kapanır vs
geçen pazartesi bu iki etken çarpıştı, vadesonu baskıcıları öğleden sonra kontrolü kaybetti, ve kapanışı pazartesiciler yaptı, yani düşmesi gereken piyasa artıya döndü, salı günü de devam etti.. çarşamba-perşembe klasik testere, cuma günü alım geldi +3 kapadı, direnç falan kalmadı, nasıl derler uncharted area der yabancılar, yani henüz maliyet yapılmamış bölge
yine pazartesi .. paragöz gibiyim, tüyler diken diken, pazartesi günkü yukarı çubuk beklentisi yüzünden mi cuma aldılar o kadar, front yaptılar.. cuma fragman- pazartesi matine
Ne günlere kaldık ey Gazi Hünkar;
Katır mühürdar oldu, eşek defterdar!"
😀😀😀
katıra baban kim demişler, utanmış, dayım at demiş.
höstadlar 5 doları görünce burası zirvedir diyecekler ve ilk defa haklı çıkıp gerim gerim gerinecekler.
arkadaşlar burada yazılanları ciddiye almayın. mahalle karılarının hallicesi.
6 ay öncesine kadar günlük okurdum. artık ona bile değmez.
ben kendimi kurtardım. siz de kurtulmaya bakın. siyasal islam bataktır. bir girdin mi çıkması daha zordur.
memmedin dediği gibi adios.
burada adamlığın vücut bulmuş resmini bile ayağınıza getirdim.
![]()
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri