Sayfa 361/1030 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Kendi ayağıma kurşun sıkıyorum biliyorum ama bugünkü oynaklıkları azaltmanın yollarından biride gecelik vadelerdeki stopaj oranını artırmak olur diye düşünüyorum [emoji848]
    Böylece insanları en azindan 32 gune yonlendirir ve dalgalanın boyunu yerliler acisindan azaltabilirsim.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Sözcü gazetesi sen kimin sözcüsünün! Hükümet gazeteleri bile haber yapmazken mevduatcinin kazanması bunlara batmış! "Parası olana yat uzan kazan devri diye haber yapmış ,! 5 yıldır TL cinin ülkeyi fonladigini da yazsaydiniz!

3.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Sözcü gazetesi sen kimin sözcüsünün! Hükümet gazeteleri bile haber yapmazken mevduatcinin kazanması bunlara batmış! "Parası olana yat uzan kazan devri diye haber yapmış ,! 5 yıldır TL cinin ülkeyi fonladigini da yazsaydiniz!
    Kimin ne yazdığı ya da söylediği önemli değil. Faiz oranı nı piyasa belirler.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Kendi ayağıma kurşun sıkıyorum biliyorum ama bugünkü oynaklıkları azaltmanın yollarından biride gecelik vadelerdeki stopaj oranını artırmak olur diye düşünüyorum [emoji848]
    Böylece insanları en azindan 32 gune yonlendirir ve dalgalanın boyunu yerliler acisindan azaltabilirsim.

Gecelik vade stopajını arttırırlarsa , ben elimdeki TL leri de dövize çevirip, bir kısmını döviz mevduat yaparım, bir kısmını da yurtdışına gönderirim. Çünkü güven kalmadı. Zorla piyasaları sadece daha fazla ürkütüp döviz faiz ve enflasyonu arttırabilirler. Piyasayı ancak güzellikle ikna edebilirler.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    579
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Telefon ettim. 250 l getirecegim dedim 30 veririz dedi hesabida telden acti
    Bu iyi oldu haftaya burgerden dijitaline geçeyim o zaman,sistem enpara gibi heralde bir farkı bize özel oran alınıyor telden bunun içinde dijitaldede bize özel mt olması lazım diye tahmin ediyorum

Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Kendi ayağıma kurşun sıkıyorum biliyorum ama bugünkü oynaklıkları azaltmanın yollarından biride gecelik vadelerdeki stopaj oranını artırmak olur diye düşünüyorum [emoji848]

Dolar al- sata vergi gelmedikten sonra hiçbir sey degismez işsiz güçsüz adamlar bundan ev geçindiriyor niye birsey uretsin akşama kadar ekran basinda oturmak daha kolay .

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Dolar al- sata vergi gelmedikten sonra hiçbir sey degismez işsiz güçsüz adamlar bundan ev geçindiriyor niye birsey uretsin akşama kadar ekran basinda oturmak daha kolay .

işsiz güçsüz adamın işi gücü olmasına gerek yok. parası var +finansal bilgisi var + matriksi var + teknik bilgisi var+ temel bilgisi var +aracı kuruma verdiği komisyon var + zamanı var + beynin amilgamasını yenecek tecrübesi var .bu adam bu özelliklerini kullanıyorsa ve ortam buna izin veriyorsa merak etme o adam ev geçindirmekten çok daha fazlasını yapıyordur.

8. Dün burgerbank digital e başvurmuştum. Bugün Telekurye nin elemanı geldi. İşlemleri yaptı 3 dk felan sürdü. Sözleşmeyi imzalattı ve mobil uygulamadan kimlik ve sözleşmenin fotoğraflarının yükledi. Ne zaman açılır dedim. Pazartesi açılır dedi. Sanırım cumartesi olduğu için bugün açılış yapamıyorlar.

enpara da olduğu gibi süslü göze hoş gelen dosyaları evrakları kalemleri yok. Hesap açılışı da anında olmadı. Bakalım pazartesini bekleyelim.

Sayfa 361/1030 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •